İYİ Parti'de tasfiye krizi! Listeye giremeyen iki isim sert tepki gösterdi: 'Koltuk sizin, adamlık bizim olsun'

İYİ Parti'de tasfiye krizi! Listeye giremeyen iki isim sert tepki gösterdi: 'Koltuk sizin, adamlık bizim olsun'

İYİ Parti 2.Olağan Kurultayında GİK'ten tasfiye edilmesi istenen İsmail Koncuk ve Aytun Çıray sosyal medya hesaplarından sert açıklamalar ile tepki gösterdi.

İYİ Parti'de 2.Olağan Kurultay sonrası ortalık karıştı. Partinin ağır toplarını tasfiye etmek için hazırlanan liste ortaya çıkınca, merkez yönetimde büyük çatlak oluştu. Tasfiye edilmek istenen isimler arasında yer alan İsmail Koncuk ve Aytun Çıray sosyal medya hesaplarından sert açıklamalar ile tepki gösterdi.

İYİ Parti 2.Olağan Kurultayı dün gerçekleşti. Genel Başkanlık koltuğunda oturan Meral Akşener, tek aday olarak seçime girdi, oyların tamamını alarak yeniden seçildi. Ancak kurultay sonrası liste krizi çıktı. GİK'ten tasfiye edilmesi istenen isimler için verilen liste merkezde çatlak oluşturdu.

 

KİMLERİN TASFİYESİ İSTENDİ?

 

İYİ Parti 2.Olağan Kurultayı'nda tasfiye edilmek istenilen isimlerin yer aldığı bir liste ortaya çıktı. Listede Ümit Özdağ, İsmail Koncuk, Yavuz Temizer, Aylin Cesur, Aytun Çıray, Feridun Bahşi, Ayhan Erel isimleri yer aldı.

 

İSMAİL KONCUK ÇILGINA DÖNDÜ!

 

Sosyal medya hesabından çok sert sözlerle tepki gösteren İsmail Koncuk, "İYİ Parti 2. Olağan Kongresi bugün yapıldı. Hayırlı olsun. Ben ve Ümit Özdağ, Gİ̇K adayı olmamamıza rağmen, bazı akıl ve ahlak fukaraları, bir kısım il yöneticisine sabah böyle bir liste dağıtmış.Aday olma ihtimalimiz bile birilerini ürkütmüş! Koltuk onların, adamlık bizim olsun." dedi.

 

AYTUN ÇIRAY: ASIL HEDEF MERKEZ SİYASETÇİLERİN TASFİYESİDİR

 

Partinin ağır toplarından Aytun Çıray da durum karşısında sessizliğini bozdu.

 

Çıray yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

 

'Bu listede asıl hedef merkez siyasetçilerin tasfiyesidir. Demirel'in doktoru.. İsmet Sezgin'in yeğeni.. Ve bendeniz bunun işaretidir. Başarıp başaramadıklarını göreceğiz. Onlar da görecek. Samimiyet ve ilkeler testidir bu!' ifadelerini kullandı.

 

aytun.JPG

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum