İYİ Parti’den 10'a yakın milletvekili Muharrem İnce'nin partisine geçecek

İYİ Parti’den 10'a yakın milletvekili Muharrem İnce'nin partisine geçecek

Partisinin kuruluşunu 1 Mart'ta resmen duyuracağı gündeme gelen eski CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin İYİ Parti'den 10'a yakın milletvekiliyle yakın temasta olduğu iddia edildi.

Memleket Hareketi oluşumuyla çalışmalarını sürdüren eski CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin partisinin kuruluşunu 1 Mart'ta resmen duyuracağı gündeme gelmişti.

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer bugünkü yazısında kamuoyunda öne çıkan 2 ismin de İnce’nin partisinde yer alacağını öne sürdü.

Bayer, parti yönetimine muhalif CHP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve İYİ Parti'den istifa eden Ali Türkşen'in de İnce ile birlikte hareket edeceğini duyurdu.

 

İNCE, İYİ PARTİ'Lİ KÜSKÜN VEKİLLERLE TEMAS HALİNDE 

 

İnce'nin çalışmalarıyla ilgili gündeme gelen iddialardan biri de İYİ Partili küskün milletvekilleriyle temaslar.

Sabah gazetesinin iddiasına göre Muharrem İnce İYİ Parti'den 10' a yakın milletvekiliyle yakın temasta.

 

Haberde şöyle denildi:

 

"CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel ile birlikte çalıştığı bilinen Muharrem İnce'nin İYİ Parti'den 10' a yakın milletvekiliyle yakın temasta olduğu belirtiliyor. İnce'nin yakın ekibinin İYİ Parti'den istifa eden İsmail Ok ve İsmail Koncuk'a kendi saflarına katmak için ikna turları düzenlediği gelen bilgiler arasında. Kendine yeni bir yol haritası çizen İnce'nin, en az 20 milletvekilini partisine dâhil ederek mecliste grup kurmayı planladığı konuşuluyor...

 

SARIGÜL EKİBİNDEN İNCE'YE UYARI

 

Türkiye Değişim Partisi Genel Sekreteri Hasan Aydın'ın İnce'yi arayarak parti kurma çalışmaları konusunda birtakım tavsiyelerde bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Aydın'ın İnce'ye 'Parti kurmayı ertelemeniz oldukça isabetli. Biz bu konuda biraz aceleci davrandık, pandemiden dolayı vatandaşlara ulaşmakta zorluk çekiyoruz' dediği öğrenildi."


YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum