İyi Parti’den AKP’ye şok gönderme

İyi Parti’den AKP’ye şok gönderme

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği basın toplantısında İranlı iş adamı Reza Zarrab üzerinden Ak Parti hükümetine şok sözler söyledi. İşte ayrıntılar;

İyi Parti Milletvekili Ok, devlet yönetmenin ciddiyet, şuur, sadakat, basiret istediğini söyleyerek, “Devleti bugün yönetenlerin pop şarkıcısı Ebru Gündeş kadar devlet bilincinde ve şuurunda olmadığını maalesef görüyoruz" diye konuştu.

Bazı gazetelerde sanatçı Ebru Gündeş'in eşi Zarrab hakkında Türkiye'ye sıkıntı yaratacağı yönünde açıklamalarının yer aldığını aktaran İYİ Parti Balıkesir Milletvekili  İsmail Ok, şunları kaydetti:

"Pop şarkıcısı Ebru Gündeş hanım, eşi Sarraf'ın ABD'ye gidişinin hayır olmadığını, Türkiye'ye zarar verecek açıklamalarda bulunacağına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın isimlere bilgi verdiğini belirtiyor. Pop şarkıcısı kadar devlet şuuru ve bilinci olmayanlar Rıza Sarraf'tan sonra Halkbank Müdür Yardımcısının da elini kolunu sallaya sallaya ABD'ye gitmesine neden olmuşlardır. İşte devlet bilincinden, tarih şuurundan yoksun olan AK Parti hükümetleri ve yöneticileri Türkiye'yi uluslararası kamuoyu alanında böyle kaçakçılarla isminin birlikte anılmasına sebep olmuştur. İYİ Parti olarak ister ABD, ister Rusya, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve milletine her nereden saldırı gelirse gelsin ilk önce biz karşısında oluruz. Devlet yönetmek ciddiyet ister, şuur, sadakat, basiret ister, millete aşk ile hizmet etmeyi gerektirir. Devleti bugün yönetenlerin pop şarkıcısı Ebru Gündeş kadar devlet bilincinde ve şuurunda olmadığını maalesef görüyoruz."

siyasetcafe.com

 

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.