İYİ Parti'den 'alt oyma operasyonu' açıklaması 

İYİ Parti'den 'alt oyma operasyonu' açıklaması 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, daha öncede kendi partisinin genel başkanları olan Meral Akşener için planlandığı 'altını oyma' iddiasını şimdi Saadet Partisi'ne yönelik yapılacağını savundu. 

İYİ Parti'den bir 'altını oyma' açıklaması daha geldi. 31 Mart yerel seçimlerin tek kaybedeni olarak adlandırılan İYİ Parti'den parti başarısızlığını kapatmak için İstanbul seçimleri ile ilgili ilginç çıkışlarını sürdürmeye devam ediliyor. 

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; Daha önce bazı genel başkan yardımcılarını Meral Akşener'in altını oyacak bir darbe yapılacağı iddia edilen İYİ Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray'ın iddiasına göre AK Parti'den Saadet Partisi'ne yönelik bir operasyon hazırlığı içinde ve "Temel Karamollaoğlu'nun altını boşaltma operasyonu yapıyorlar. Genel Başkan ile, SP tabanının arasını bozmaya çalışacaklar". 

İYİ PARTİ İSTANBUL SEÇİMLERİNİ BOYKOT ETMEYİ DÜŞÜNMÜŞ 

Seçim yenilgisini Ankara ve İstanbul'da oy çokluğu ile övünerek gidermeye çalışan İYİ Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı Çıray, YSK’nın iptal kararının ardından seçimleri boykot etmeyi tartıştıklarını belirterek şunları söyledi: "İmamoğlu’nun seçilmesi ile tünelin ucundaki ışık görülmüştü. Şimdi tünelin ucuna kaya konuldu. Biz o kayayı kaldırıp milleti ışığa kavuşturacağız."

DEVLETİN YIKILMASINI DİLE GETİRDİ

İYİ Partili Çıray, YSK hakkında ağza alınmayacak küfür ederken Türkiye Devleti'nin ise yıkılma iddiasında bulunarak, "YSK artık gayrimeşrudur, derhal görevini bırakmalıdır. Türkiye ne yazık ki yıkılmakta olan bir devlet görüntüsü veriyor. Ama İstanbul'da şerden hayır çıkacak" dedi. 

ABDULLAH GÜL'E TAM DESTEK SEZER'E ACİL ÇAĞRI 

Yerel seçim sürecinde seçimlerden sonra AK Parti'nin güç kaybetmesi halinde parti kurma çalışmalarını hızlandıracağı konuşulan Abdullah Gül’ün son zamanlarda çıkışını da ‘Gecikmiş’ olarak değerlendiren Çıray, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e de seslenerek ‘Bugün konuşmayacaksanız da, ne zaman konuşacaksınız. Bu millet sizi başının üzerinde taşıdı" dedi. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.