İYİ Parti'den Demirtaş ve Kavala mesajı!

İYİ Parti'den Demirtaş ve Kavala mesajı!

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala'nın mahkumiyetini "hukuksuzluk" olarak nitelendirdi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala’nın mahkumiyetini “hukuksuzluk” olarak nitelendirdi.

Şirin Payzın’ın sunduğu Halk Meydanı programına katılan İYİ Partili Turhan Çömez, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanında olduğunu dile getirerek, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında da açıklamalarda bulundu.

Demirtaş ve Osman Kavala ile ilgili eleştirilere katıldığını dile getiren Çömez, “Türkiye AİHM’ye taraf olmuş, imza atmış bir ülke. Ve AİHM’ye göre bu insanların cezaevinde olmaması lazım. Dolayısıyla burada da bir hukuksuzluk var” dedi.

“Bu ülkeden herkesin özeleştiri yapmaya ihtiyacı var” diyen Çömez, “Siz bana yıllar önce bir ülkenin güçlü bir ülke olması için ne lazım diye sorsaydınız. Ben size askeriyesi, ekonomik gücü derdim. Bugün bir şey söylüyorum: Hukuk” dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.