İYİ Parti'den flaş 'Bozkurt' açıklaması

İYİ Parti'den flaş 'Bozkurt' açıklaması

Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’den flaş ‘Bozkurt’ işareti açıklaması geldi. İşte haberin ayrıntıları;

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, Bozkurt işareti ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

İYİ Parti Bolu kurucu il yönetimi ve ilçe başkanları, İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı. Toplantıya İl Başkanı Mehmet Aydın ve partililer katıldı.

Mehmet Aydın düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada flaş ifadeler kullandı. Aydın, "Biz iktidarı hedefliyoruz. Kamuoyu araştırmalarına göre bizim oyumuz yüzde 20 bandındadır. Bolu'da da şu anda bugün itibariyle resmi üyeliklerimiz başladı. Üyelikleri ilçe teşkilatları yapabiliyor. İlçe teşkilatlarımız kuruldu" diye konuştu.

Toplantıda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Aydın, ‘Partinizin işareti ne olacak?' sorusuna, "Ben milliyetçi cenahtan gelen bir insanım. Bozkurt sadece bir partinin, zümrenin değil. Türk milletinin bir sembolüdür. Bu Metehan'dan gelen bizim bütün destanlarımızda, tarihimizde kullanılan bir semboldür. Bozkurt somut bir şey değildir. Bozkurt'un anlamı, kurdun özgür yaşama ve evcilleştirilememe, ailesine bağlı olma özelliğidir. Ön plana çıkardığımız soyut kavramları vardır. Bozkurt bizim için önemlidir. Bozkurt'u biz her zaman yaparız. Bizim hiçbir zaman 'Bozkurt' işareti yapmayacağız diye bir düşüncemiz yok. İsteyen istediği işareti yapabilir" diye yanıt verdi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.