İYİ Parti'den flaş İmamoğlu açıklaması

İYİ Parti'den flaş İmamoğlu açıklaması

Meral Akşener’in Genel Başkanlığını yaptığı İYİ Parti’nin İstanbul İl Başkanlığı’ndan flaş Ekrem İmamoğlu açıklaması yapıldı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi değerlendirmelerde bulundu ve İstanbul’un alınması için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun adaylığına ilişkinde konuşan İl Başkanı Kavuncu, partilerinin yerel seçimlerde İmamoğlu’nu destekleyeceğini, CHP ile birlikte yol izleyeceklerini ifade etti.

CHP ile bir işbirliği sağladıklarını söyleyen Buğra Kavuncu, Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde güzel hizmetler yaptığını, tanıdıkları, bildikleri bir aday olduğunu, işbirliğinin şartları neyi gerektiriyorsa İYİ Parti olarak onları sağlayacaklarını belirtti.

‘Tabanımızın da İmamoğlu ile hiçbir sıkıntısı yok’ diyen Kavuncu, “Dolayısıyla tabanda da bir sorun yaşayacağımızı hiç düşünmüyorum. İstanbul’u almak için elimizden gelen neyse onu yapacağız” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.