İYİ Parti’den flaş ‘İstanbul Havalimanı’ çıkışı!

İYİ Parti’den flaş ‘İstanbul Havalimanı’ çıkışı!

İYİ Parti’den açılışı 29 Ekim’de gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı’na ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi. İşte haberin ayrıntıları;

İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı, yeni havalimanına ilişkin konuştu.

Genel Sekreter Paçacı, milletin hayrı için yapılanlara partilerinin karşı çıkmasının mümkün olmadığını belirterek, açılışın 29 Ekim'de yapılmasını eleştirdiklerini kaydetti.

İYİ Parti Başkanlık Divanı, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Toplantının ardından açıklamada bulunan İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı, İstanbul Havalimanı hakkında konuştu.

"HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ"

Cihan Paçacı, milletin hayrı için yapılanlara partilerinin karşı çıkmasının mümkün olmadığını kaydederek, "Tesisin (İstanbul Havalimanı) ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Bizim itirazımız, bu tesis açılışının milletimizin en büyük kazanımı olan Cumhuriyet'in seneidevriyesinde yapılması ve Cumhuriyet kutlamalarının başkent dışına çıkarılmasıdır" diye konuştu.

İSİM İÇİN ÖNERİ MECLİS’E SUNULDU

Paçacı, 29 Ekim'de hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nın adının Atatürk Havalimanı olmasını gerektiğini ve buna ilişkin öneriyi 40 milletvekilinin imzasıyla Meclis’e sunduklarını söyledi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.