İyi Parti’den flaş Zarrab açıklaması

İyi Parti’den flaş Zarrab açıklaması

İyi Parti Isparta Milletvekili Nuri Okutan, mecliste Reza Zarrab ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte Okutan’ın çarpıcı açıklamaları;

Isparta Milletvekili Nuri Okutan, İranlı iş adamı Reza Zarrab davasıyla ilgili konuştu.

Okutan, 'Devlet aklı devreye girmeli ve bedeli ne olursa olsun Türkiye'nin Zarrab davasıyla rehin alınması önlenmelidir' diye konuştu.

İyi Part Milletvekili Okutan, Mecliste düzenlediği basın toplantısında gündemi en çok meşgul eden konuların başında gelen Zarrab davasına ilişkin konuştu.

‘Türkiye'nin evinin içerisinin temiz olmaması bu dönemde dış politikada Türk düşmanlarının işini kolaylaştırmakta, onların ekmeğine yağ sürmektedir’ diye açıklamada bulunan Milletvekili Nuri Okutan, "Batı dünyasındaki Türk ve Türkiye düşmanlığının bir de şeytanlaştırmaya kadar uzanan bir boyutu var. Batı dünyasında bilhassa ABD'de ki düşünce kuruluşlarında üretilen raporlarda ve medyada yer alan haber ve yorumlarda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ile ilgili aleyhte yayınlar her geçen gün artmaktadır. Üzülerek görmekteyiz ki iş bir şeytanlaştırma boyutuna ulaşmıştır. Bu durumu hiç bir şekilde kabul etmemiz mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

DIŞ POLİTİKAT OY HESAPLARINA ALET EDİLMEMELİ

"Dış politika, iç politikaya ve bilhassa içerideki oy hesaplarına alet edilmemeli, Türkiye'nin dış politikadaki tarihi birikiminin gereği yapılmalıdır. Türkiye bir an önce aklıselim politikalar hakim olmalı, Türkiye kendi ayağına kurşun sıkmaktan vazgeçmelidir. Devlet yöneticileri yangına körükle gitme siyasetinden ve dış politikayla ilgili olur olmaz konuşma alışkanlığından vazgeçmelidir. Devlet aklı devreye girmeli ve bedeli ne olursa olsun Türkiye'nin Zarrab davasıyla rehin alınması önlenmelidir."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.