İYİ Parti'den Gezici'ye anket davası

İYİ Parti'den Gezici'ye anket davası

Gezici Araştırma şirketi bugün bir anket yayınladı. Şirketin anketinde yer alan sonuçlar nedeniyle İYİ Parti şirkete dava açacak.

Gezici Araştırma şirketi bugün bir anket yayınladı. Anket sonuçlarında Cumhur İttifakı adayları Millet İtifakı adaylarının önünde olduğu görüldü.

İYİ PARTİ ANKETTE İKİNCİ DAVASI OLACAK

Şirketin anketinde yer alan bu sonuçlara tepki gösteren İYİ Parti anket mahkemeye taşıyacak. İYİ Parti daha önce de bir anket şirketi tarafından telefonla ‘CHP, İYİ Parti ve HDP'nin ittifakı’ ile ilgili sorular nedeniyle mahkemeye başvurduklarını açıklamıştı.  

ANKETTE CUMHUR İTTİFAKI ÖNDE GÖRÜLÜYOR

Gezici Araştırma şirketi bugün yayınladığı anketinde CHP ve İYİ Parti'yi HDP ile ittifak halinde olduğuna dair veriler yayınlamıştı. Şirketin yayınladığı sonuçlarda ise MHP ve AKP'nin Cumhur İttifakı adaylarının illerde önde olduğunu duyurmuştu.  

81 İL BAŞKANI, 39 VEKİL 15 BAŞKAN YARDIMCISI GEZİCİ’YE DAVA AÇACAK

Gezici Araştırma şirketinin açıkladığı sonuçların, seçmen algısını etkilemeye yönelik olduğunu ileri süren İYİ Parti teşkilatı, konuyu yargıya taşımaya hazırlanıyor. İYİ Parti’de 81 İl Başkanı, 39 Milletvekili ve 15 Genel Başkan Yardımcısı ayrı ayrı Gezici Araştırma Şirketi yöneticisi Murat Gezici’ye dava açacak. 

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.