İYİ Parti'den HDP'ye açık destek! ‘Oylarını korumalıyız’

İYİ Parti'den HDP'ye açık destek! ‘Oylarını korumalıyız’

İYİ Parti’den, Halkların Demokratik Partisi’ne açık açık destek çağrısı yapıldı. İşte haberin ayrıntıları;

Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’den çok konuşulacak bir açıklama yapıldı.

İyi Parti İstanbul Delegesi Gökçe Demiral, ‘Halkların Demokratik Partisi'nin de oyunu korumalıyız’ ifadelerini kullandı.

Seçim Süreci Meclislerinin düzenlediği Hep Beraber Seçim güvenliği toplantısına katılan İyi Parti İstanbul Delegesi Gökçe Demiral tüm oyların korunmasının önemine vurgu yaptı

İyi Parti İstanbul İl Delegesi ve Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Gökçe Demiral şunları ifade etti;

"Öncelikle bu toplantıya katılan herkese kendi adıma teşekkür ediyorum. Seçim güvenliğinin ülkemizde çok önemli bir sorun olduğunu düşünüyorum. Burada izlenilmesi gereken yol vatandaş nezdine umudun artırılmasıdır. Ülkemizde mühürsüz oyların geçerli sayılması, trafoya kedi girmesi, bir asır evvel  ölmesi gereken insanların oy kullanması gibi nedenlerle halk seçime, sandığa güven duymuyor. Ben oy atsam ne olur atmasam ne olur diye düşünüyor. Ama seçim güvenliği çalışmalarına bir sene önce başlamış olmamız bizim lehimizde . Dilimizde tüy bitene kadar toplu hareket etmenin önemini ifade etmeliyiz. Ülkemizde komik bir durum yaşanıyor, sandığın güvenliğini devlet değil vatandaş sağlıyor. Bu seçimde sandıkları korumamız büyük bir gövde gösterisi olacaktır. Burada bir arkadaş partimi örnek göstererek İyi parti HDP'nin oyunu korumalı dedi, arkadaşa gerçekten katılıyorum. Demokrasi için tüm oylara sahip çıkmalıyız."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum