İYİ Parti’den iğrenç açıklama

İYİ Parti’den iğrenç açıklama

İyi Parti İl Başkanı Haluk Ulusoy’un MHP Genel Başkanı Bahçeli hakkında yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevine getirilen Haluk Ulusoy’un göreve gelmeden önceki paylaşımı büyük tepki aldı. İl Başkanı Ulusoy referandum gecesi, sosyal medya platformundan ‘Devlet Bahçeli, Allah bize tez zamanda senin helvanı yemeyi nasip etsin’ paylaşımında bulundu.

Gelen tepkilerin ardından mesajı silen İl Başkanı Ulusoy, o paylaşımı referandum gecesi  kızgınlıkla yaptığını ifade etti.

Paylaşımı hakkında İl Başkanı Haluk Ulusoy şunları söyledi:

“Referandumda, Sayın Bahçeli’nin bana göre MHP’nin kuruluş değerlerine, rahmetle, saygıyla andığım Alparslan Türkeş’in kurduğu partinin değerlerine aykırı hareket ettiğini ve kendisine verilen oyların karşılığını vermediğini, Ak Parti’ye yaklaşarak partisine ve seçmenine sırtını döndüğünü düşündüğüm için o akşamın kızgınlığıyla yapılmış paylaşımdır. İşin özünde, kendisi Türkiye’de belli bir seçmen kitlesine sahip olan MHP’nin genel başkanıdır. Makamını saygı ve sevgiyle hürmet ederiz. Bugün kendisinin giydiği cekettir. Kişisel olarak yaptığının hâlâ yanlış olduğunu düşünüyorum,. Bu sebeple de İYİ Parti’nin üyesi oldum. Türkiye’de iyi şeyler yapmak için göreve talip oldum. Görevlendirildim, iyi insanların aldığı oyu, söz verdiği şekilde kullanacağı, seçmenine yanlış yapmayacağı iyi bir hareketin içindeyiz. Herkesi de iyi şeyler yapmak için İYİ Parti’ye bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum