İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Dikbayır şikayetçi oldu

İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Dikbayır şikayetçi oldu

İYİ Parti'den ihraç edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, kendisine taciz suçlamasında bulunanlardan şikayetçi oldu.

İYİ Parti'den ihraç edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, taciz iddialarıyla ilgili adını gündeme getiren kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

İhraç kararının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) açıklama yapan Ümit Dikbayır, şunları söylemişti:

 

"Süreç buraya gelinceye kadar başka iddialar da atılmıştı. Benim başkanın banka hesaplarını incelettiğim gibi iddialar vardı. Bunların hepsi boşa çıktı. Sorma sırası bende. Hani ben banka hesaplarını inceletmiştim, neden beni bundan ihraca sevk etmediniz. Hani ben belediyelerle anlaşmıştım, beni disipline sevk etmediniz? Bu iddiaların devlet yoluyla araştırılıp kamuoyuna açıklanması. Bu taciz iddiasında bulunan vatandaşı ve şahitlik yapan 2 kişiyi daha şikayet edip sonuna kadar gideceğim. Hem Adalet Bakanlığı'na hem de Ankara Barosu'na ayrı şikayet edeceğim.

Yapılanlar FETÖ yöntemi ama ben bugün kimseye FETÖ’cü diyemem ben hakim değilim savcı değilim ama yapılanlar FETÖ yöntemidir doğru. Benim danışmanıma ajanlık teklif ettiler, işbirliği teklif ettiler. Kanıtlı ispatlı. Zamanı geldiğinde onları da bir bir açıklayacağım. Beni mahkemeye versinler bu iddialardan dolayı. Esma Beker, Sedat Aksakallı, Genel Başkan, oğlu, ailesi beni mahkemeye versinler. Ben bu ülkenin namuslu hakimlerine savcılarına güveniyorum.

Partide bir rahatsızlık olduğunu söyleyebilirim. Sadece ittifak değil, bu son süreçle ilgili. İstifalar çok. Teşkilatlara bunu yapmaya hakkımız yoktu. Bu teşkilatlar canla başla çalışıyor. Dilerim Genel Başkan, kongreye götürür.

Bağımsız milletvekili olarak yoluma devam edeceğim."

 

b-080.JPGi-066.JPGu-058.JPG


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.