İyi Parti'den Osman Pamukoğlu'na teklİf geldi mi?

İyi Parti'den Osman Pamukoğlu'na teklİf geldi mi?

Osman Pamukoğlu İyi parti’den teklif geldi mi sorularına cevap verdi. Pamukoğlu İyi parti ile ilgili açıklamada bulundu.

 

MHP’den ihraç edildikten sonra İyi Parti’yi kuran Meral Akşener’in HEPAR Onursal Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’na tekif götürdü mü iddialarına Pamukoğlu açıklık getirdi. Pamukoğlu Meral Akşener’in kurucu Genel Başkanı olduğu İyi Parti’ye ilişkin açıklamada bulundu.

Osman Pamukoğlu, Meral Akşener’in partisinden teklif gelip gelmediği yönündeki soruya Bana böyle bir teklif gelmedi yanıtını verdi.

TEKLİF Mİ BEKLEDİ?

Ya böyle bir teklif gelirse?” sorusuna ise Osman Pamukoğlu cevap veren Pamukoğlu,“Gelseydi, şimdiye kadar gelmesi gerekirdi. Bundan sonrası, geç bir saat…” ifadelerini kullandı.

Osman Pamukuoğlu, “Bu sözlerinizden şunu anlayabilir miyiz, Meral Hanım ya da kurmaylarından, bir teklif gelirse cevabınız red mi olur?” sorusuna da “Benim konumumdaki bir kişiye, kurmaylardan teklif gelemez. Hareketin başında kim varsa ondan teklif gelir. Ancak şu ana kadar gelmemiştir ve geleceğini de beklemiyorum” diye yanıt verdi.

TEKLİF GELSE GÖRÜŞÜRÜM

Pamkuoğlu, daha önce de bir televizyon programındaki açıklamasında Meral Akşener’den teklif gelemsi durumunda görüşebileceğini söylemişti.

Bu ifadelerden de anlaşılacağı gibi Pamukoğlu Meral Akşener’den teklif beklemiş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.