İYİ Parti’den ŞOK saldırı açıklaması! ‘Sorumlu Devlet Bahçelidir’

İYİ Parti’den ŞOK saldırı açıklaması! ‘Sorumlu Devlet Bahçelidir’

İYİ Parti’ye karşı yapılan bıçaklı ve silahlı saldırının ardından çok sert bir açıklama geldi ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sorumlu olduğu ifade edildi. İşte o açıklamanın ayrıntıları;

İstanbul’da İYİ Parti standına yapılan çirkin saldırının ardından 5 kişi yaralandı. Bu saldırının ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısından çok sert bir açıklama yapıldı.

İYİ Parti standına yapılan silahlı ve bıçaklı saldırıya Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu'ndan çok sert tepki geldi. Dervişoğlu, "Akan her damla kanın sorumlusu Devlet Bahçeli'dir" dedi.

İYİ Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı'nın seçim çalışmalarına yönelik açtığı standına silahlı ve bıçaklı saldırı düzenlendi. Saldırının MHP standının önünde toplanan bir grup tarafından düzenlendiği iddia edildi. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, saldırıdan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sorumlu tuttu.

İşte o paylaşımlar;

Saldırıya uğramışız...

Saldıranlar elbette ki hesabını verecektir ama asıl sorumlu saldırtanlardır. Hayatları boyunca bir tek PKK'lıyı ittiremeyenler, şehitlerimizin kanını yerde bırakanlar şayet bağrımıza bıçak saplıyorsa it'e değil sahiplerine hesap sormak boynumuzun borcu olsun.

Vatan hainlerine gösterdiği hoşgörünün binde birini ülkücüye göstermekten kaçınan ve devlet-millet düşmanlarına dümen tutmak için sokaklardan çektiği çocukları bizlere saldırtmak için sokaklara süren her kimse hain ve alçaktır. Akan her damla kanın sorumlusu Devlet Bahçeli'dir."

mus.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.