İYİ Parti’den Süleymancılara destek! AK Parti'yi suçladılar

İYİ Parti’den Süleymancılara destek! AK Parti'yi suçladılar

Dün İstanbul Kağıthane’de yıkılan ve hazine arazisi üzerine yapılmış kaçak yurt binasının Süleymancılara ait olduğu ortaya çıkmıştı. İYİ Parti binanın yıkılmasına tepki göstererek Süleymancılara destek verdi.

Süleymancılara ait olduğu anlaşılan, İstanbul Kağıthane’deki “Sadabad” öğrenci yurdu ve lojman binası dün Belediye ekipleri tarafından yıkılmış, yıkımda polis kuvvetleri de TOMA’lar ile hazır bulunmuştu.

 

YURT BİNASI NEDEN YIKILDI

Kağıthane Belediyesi yaptığı açıklamada sadabad derneğine ait yurt binasının hazine arazisi üzerinde ruhsatsız olarak inşa edildiğini ve depreme karşı dayanıksız olduğunu bildirdi.

Yıkılma gerekçesinin depreme dayanıksız ve can güvenliği riski taşıyor olması Belediye tarafından açıklanmasına rağmen sosyal medyada karalama kampanyaları başlatıldı.

 

İYİ PARTİ’DEN SÜLEYMANCILARA DESTEK GELDİ

 

Süleymancılara ait yurt binasının yıkılmasını fırsata çevirmeye çalışan muhalefet, iktidarın Süleymancılara savaş açtığını iddia ederek sosyal medyada algı operasyonu yürütmeye başladı. Başta İYİ Parti ve Furkan Vakfı olmak üzere sosyal medyada Süleymancılara destek mesajları paylaştılar.

 

SÜLEYMANCILAR İYİ PARTİ’İ DESTEKLEDİ

Bilindiği üzere Süleymancılar Cemaati, seçimlerde İYİ Parti'yi desteklemişti. Seçimler öncesinde Süleymancılar müritlerine İYİ Parti’yi desteklemeleri için baskı yapmıştı. Özellikle İYİ Parti'nin önde gelen bazı isimler, iktidarın cemaati cezanlandırdığını iddia etti. İddiların dile getiren isimlerin başında İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk yer aldı. İsmail Koncuk, İYİ Parti yönetiminden muhatap alınmadığı için istifa etmişti.

İŞTE O MESAJLAR

 

iyi.JPG

 

iyi-2.JPG

siyasetcafe.com

 

ilgili haber;

ic-008.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum