İYİ Partili Ağıralioğlu'na HDP ve PKK'da büyük öfke! 'Dilimizi ısırıyoruz'

İYİ Partili Ağıralioğlu'na HDP ve PKK'da büyük öfke! 'Dilimizi ısırıyoruz'

"HDP'nin, terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız" diyerek tepkisini dile getiren İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'na HDP ve PKK'da büyük öfke var.

Millet İttifakı'nda adaylık sürecinde yaşananlara tepki göstererek "HDP'nin, terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız" diyen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'na HDP ve PKK'da büyük öfke var. 

HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan Yavuz Ağıralioğlu'nun yaptığı çıkış hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

HDP’li Paylan Halk TV canlı yayınında Ağıralioğlu’nun açıklamalarına şu şekilde karşılık verdi:

 

"Ben de ona karşı inanın bir araba laf söyleyebilirim. Şu anda kullanmak istemediğim sıfatları kullanabilirim. Ama dilimizi ısırıyoruz. Kullanmıyoruz! Niye? Çünkü onun da seçmenleri var ve onun seçmenleri de değişim talebi içindeler."

 

AĞIRALİOĞLU NE DEMİŞTİ?


"Güçlendirilmiş parlamenter sistem yerine güçlendirilmiş Kılıçdaroğlu modeli sunuldu" diyen Ağıralioğlu, HDP ile terör örgütü arasındaki güçlü bağa işaret ederek, "Biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız. Türk devletine katil diyen HDP yöneticilerini görüyorum. PKK'ya bir kere katil diyemediniz. Sizinle muhatap olmuyoruz. Siz problemli insanlarsınız. Ben terörün gölgesinin düştüğü yerde, devletin örselenmesine razı değilim. İktidar olmadan bu kadar kuralsızlığı tehlikeli gördük" ifadelerini kullanmıştı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.