İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan Akşener'i protesto eden vatandaşa çirkin hakaret!

İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan Akşener'i protesto eden vatandaşa çirkin hakaret!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Meral Akşener'i protesto eden bir vatandaşa "yobaz" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ziyaret ettiği şehirlerde vatandaşların tepkisiyle karşılaşmaya devam ediyor. HDP ile yaptıkları ittifak üzerinden eleştirilere muhatap olan İYİ Partililerin hafta başında gerçekleştirdiği Bayburt ziyareti de olaylı geçti.

 

AKŞENER'E TEPKİLER DİNMİYOR

 

Bir vatandaş esnaf ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözleri nedeniyle Meral Akşener’e tepki gösterdi. Bunun üzerine Akşener’le birlikte kente gelen bazı partililer vatandaşlara saldırdı. Aldığı yumruk darbesi ile bir vatandaşın burnu kırıldı.

 

VATANDAŞA 'YOBAZ' DEDİ

 

Yaşanan bu gelişmelerle ilgili İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, FOX TV'de açıklamalarda bulundu. Sivas'ta yaşanan olaya değinen Ağıralioğlu, Akşener'i protesto eden Mustafa Etiş adındaki vatandaşa "yobaz" dedi.

Ağıralioğlu, "Gördüğüm kadarıyla bu bir cemaat mensubu zannediyorum bir tasavvuf ekolüne bağlı. İnsan yontma sanatı gibidir tasavvuf. Ben bu arkadaşın yontulamamışlığına çok bozuldum. Bir derviş böyle yoz yobaz tepkiler gösteremez" ifadelerini kullandı.

 

 

Siyasetacafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.