İYİ Partili Başkana saldırı! Kanlar içinde kaldı

İYİ Partili Başkana saldırı! Kanlar içinde kaldı

İYİ Partili Başkana sokak ortasında saldırı düzenledi. İşte şok olayın ayrıntıları;

Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’de saldırı şoku yaşanıyor. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Op. Dr. Cengiz Tamer, dün saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında dudağı patlayan, kanlar içinde kalan ve yüzünde morluklar oluşan İlçe Başkanı Cengiz Tamer, olaydan sonra darp raporu aldı.

Cengiz Tamer, saldırı sonrasında karakola giderek şikayetçi oldu. Olayı gerçekleştiren saldırganın yakalanması için olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan Tamer’e geçmiş olsun demek için partililer ilçe binasına akın etti.

İLÇE BAŞKANI TAMER'DEN AÇIKLAMA

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Dr. Cengiz Tamer yaşadığı o anları şöyle anlattı:

“Olay Büyükdere’de meydana geldi. Ben aracımla seyir halindeydim, olay yaşandığı sırada aracım durmuş durumdaydı. Camım açıktı. Birden tanımadığım bir genç geldi. Ne olduğunu anlamadan yüzüme iki tane yumruk attı, o sırada boş bulundum. Ne o kişiyi tanıyorum ne de arabayı tanıyorum. Kimseden şüphelenmiyorum. Olayın siyasi yönü var mı, bilmiyorum, emniyet de bana bunu sordu. Ancak elimizde delil olmadan kimseyi suçlamıyoruz. Adi bir olay da olabilir, siyasi de olabilir. Bunu ben bilemem. Ama benim kimseyle hasımlığım yok. Bu saldırı şahsıma da olabilir, temsil ettiğim tüzel kişiliğe de yapılmış olabilir. Elimizde delil yokken şimdiden birilerini suçlamak doğru olmaz.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.