İYİ Partili Başkandan skandal doğum günü partisi! Alkolü fazla kaçırınca develeri öptüler

İYİ Partili Başkandan skandal doğum günü partisi! Alkolü fazla kaçırınca develeri öptüler

İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın koronavirüse rağmen düzenlediği doğum günü partisinde konukların alkolü fazla kaçırması üzerine skandal görüntüler ortaya çıktı.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya, dün gece develerin de yer aldığı bir ortamda düzenlenen eğlence programı ile 54 yaşına girdi.

Aydın'daki bir deve çiftliğinde arkadaşları ile buluşan Başkan Kaya ve beraberindekiler tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse adeta meydan okudu.

Sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu saatlerde gerçekleştirilen, sosyal mesafe ve maske tedbirlerinin hiçe sayıldığı sazlı sözlü kutlama zaman zaman sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlandı. Canlı olarak yayınlanan görüntülerde kutlamaya develer de ortak edildi.

 

p-001.jpg

 

 

ALKOLÜN DOZU ARTINCA DEVELERİ ÖPTÜLER

 

Develerin arasına kurulan masada toplanan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve arkadaşlarının renkli geçen kutlama gecesi canlı müzik eşliğinde tertip edildi. Gecede alkolün etkisi ile kendinden geçen bazı konuklar uzun süre develeri öpmesi dikkat çekti.

 

 

CANLI YAYINLANINCA TEPKİ ÇEKTİ

 

Aydın'da her gün onlarca kişi sokağa çıktığı için kolluk kuvvetleri tarafından cezaya maruz kalırken Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın, yaş günü için gece tertip edilip yasak olmasına rağmen bu etkinliğin canlı yayınlanması herkesi şaşırttı.

 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.