İYİ Partili Başkanın FETÖ sevdası! Sosyal medyadan takibi bırakamadı

İYİ Partili Başkanın FETÖ sevdası! Sosyal medyadan takibi bırakamadı

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, sosyal medya hesabından FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i takip etmeye devam ediyor.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin ve teşkilatının FETÖ ile bir alakasını bulunmadığını iddia etse de dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Ümit Özdağ'ın İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmesinin ardından bir gelişme de Bursa İl Başkanlığı cephesinde meydana geldi.

 

GÜLEN VE ZEKERİYA ÖZ'Ü TAKİP EDİYOR


İYİ Parti’nin Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu'nun, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i ve firari FETÖ'cü Zekeriya Öz'ü sosyal medyadan takip ettiği ortaya çıktı.

 

ÖZDAĞ 'KRİPTO FETÖ'CÜLER VAR' DEMİŞTİ

 

Twitter’da 7 bin takipçisi bulunan Türkoğlu'nun, teröristbaşı Gülen'i takip etmesi, Ümit Özdağ'ın 'Partide kripto FETÖ'cüler var' iddiasını akıllara getirdi.

Öte yandan Türkoğlu'nun eniştesi Süleyman Bahçeci'nin FETÖ üyeliğinden terörden arananlar listesinde yeşil kategoride yer aldığı da ortaya çıkmıştı.

 

KIZ KARDEŞİ FETÖ SEVDALISI


Konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmayan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu'nun kız kardeşi Pınar Türkoğlu’nun FETÖ’yü öven paylaşımları da dikkat çekti.

 

İşte Selçuk Türkoğlu'nun kız kardeşinin FETÖ ile ilgili o paylaşımları:

 

rt-002.jpg

rttrt.jpg

t-007.jpg

thythtyh.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.