İYİ Partili Çıray fena uçtu! Afrin Harekatı BOP planıymış!

İYİ Partili Çıray fena uçtu! Afrin Harekatı BOP planıymış!

Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’den, Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin çok konuşulacak bir açıklama yapıldı. İşte ayrıntılar;

İYİ Parti Sözcüsü Çıray, Afrin’e yönelik sürdürülen operasyonlar ile ilgili çok ilginç ifadeler kullandı.

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Sözcüsü Aytun Çıray, Afrin’e yönelik operasyonların Büyük Ortadoğu Projesi (BOP)’nin bir oyunu olduğunu ileri sürdü.

Türkiye, önce Fırat Kalkanı ardından da Zeytin Dalı Harekatı’yla ABD’nin terör koridorunu ve sözde Kürdistan hayallerini darmadağın etti. Türk Silahlı Kuvvetleri’nden dün yapılan açıklamada Afrin kent merkezinin tamamen kontrol altına alındığı bildirildi.

Terörün bölgeden temizlenmesi, Türkiye’nin güvenliği için operasyonların devam edebileceği konuşulurken İyi Parti’den tepki çeken bir açıklama geldi. Partinin kurucularından, İyi Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, operasyonların Büyük Ortadoğu Projesi (BOP)’nin bir oyunu olduğunu iddia etti.

Türkiye’nin ABD’ye rağmen başlatıp devam ettirdiği, terör koridorunu yıktığı operasyonların Amerika’yla işbirliğiyle sürdürüldüğünü savunan Aytun Çıray’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Afrin’de olup bitene bakınca Amerika ile AKP arasında su sızmadığını görürsünüz. BOP tam olarak işliyor. O şahin bu bilmemne, boş medyatik oyunlar. Reza orada oldukça ABD sistemi işler."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.