İYİ Partili isimden dikkat çeken çıkış! 'Keşke İzmir'i iktidar yönetse'

İYİ Partili isimden dikkat çeken çıkış! 'Keşke İzmir'i iktidar yönetse'

İYİ Partili Ayhan Erel, "İzmir'e gittiğimde ‘Keşke İzmir’i bir dönem iktidar partisine mensup bir belediye başkanı yönetse ve bir daha İzmir’i diğer partiler almasın diye sanırım 5 yılda ayağa kaldırırdı’ dedim." sözleri ile dikkat çekti.

Erdoğan Aktaş'ın sunduğu Eşit Ağırlık programına konuk olan İYİ Parti 27. Dönem Milletvekili avukat Ayhan Erel çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erel "Yerel seçimlerin dinamikleri çok farklı, vatandaş orada partiden daha çok adaylara yöneliyor. Bir yakınımın düğünü sebebiyle İzmir'e gittim. İzmir çok yorgun bir şehir, gittiğimde gönlümden ‘Keşke İzmir’i bir dönem iktidar partisine mensup bir belediye başkanı yönetse ve bir daha İzmir’i diğer partiler almasın diye sanırım 5 yılda ayağa kaldırırdı’ diye geçirdim. Terminaller bir şehrin dış dünyaya açılan penceresidir. İzmir terminalini bir görün. İzbe, karanlık, temiz değil." dedi.

Sözlerini sürdüren Erel "İzmir varsa Ümit de var" sloganıyla İzmir’de Ümit Özlale çalışmalara başladı. İzmir hasta bir şehir. Ne kaldırımları kaldırım, ne sokakları sokak. İzmir’in şöyle bir güzelliği var daha özgür bir şehir. İnsanların huzur bulduğu bir şehir. Fizyolojik özellikleri yerine psikolojik özellikleri öne çıktığı için orayı tercih etmiş olabilir. İzmir’e gittiğinizde terminali bir görün. Terminalin etrafında bir çalışma var aylardır." diye konuştu.

 

İYİP BİLE KAZANAMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYOR

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yerel seçim için 'her yerde aday çıkaracağız' çıkışıyla birlikte İzmir'de adaylarının da Ümit Özlale olacağını duyurmuştu.

İYİ Partili Erel'in, bu çıkışı sonrası akıllara "İYİP'in bile İzmir'de kazanacağına inancı yok" düşüncesi geliyor.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.