İyi Parti'li Şahiner MHP'ye yüklendi! 'Hakkımı helal etmiyorum'

İyi Parti'li Şahiner MHP'ye yüklendi! 'Hakkımı helal etmiyorum'

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve lideri Devlet Bahçeli’ye sert sözlerle yüklendi. İşte ayrıntılar;

Çorum'da Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın'ı karşıladığı için MHP'den ihraç edilen Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, sert açıklamalar yaparak MHP’yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Şahiner, "Beni ülkücülüğümden ihraç etmeye kimsenin gücü yetmez. Genel merkez dahil hakkımı hiçbirine helal etmiyorum" dedi.

Şahiner'in 16 Ekim tarihinde toplanan Çorum İl Başkanlığı Disiplin kurulunun yaptığı gizli oylama ile partiden ihraç edilmesine karar verilmişti. Karar MHP Genel Merkezince onaylanıp Başkan Şahiner'e tebliğ edildi.

Karar üzerine Başkan Şahiner bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabından şunları paylaştı:

"Hayatım boyunca içinde bulunmaktan onur duyduğum ve görev aldığım, her kademesinde mücadelesini verdiğim partimin, ülkemin geleceği ile ilgili verilen kritik kararlar noktasında takındığı tutum, şahsımı ve benim gibi düşünen birçok ülke sevdalısını endişeye düşürmüş ve ülkemizin geleceğine yönelik hayal kırıklığına uğratmıştır."

MHP’den şok talep! AK Parti buna ne diyecek!

MHP'DE DEMOKRASİ KALMADI

Demokratik hayatın temel unsuru olan partim içinde sadece demokrasiye olan inançlarıyla farklı fikirlere sahip ülke sevdalılarının disiplin kurullarına sevkleri, hatta partiden ihraçlarıyla devam eden süreç, partim içinde özgür düşünce ile siyaset yapma imkanının kalmadığını da göstermiş durumdadır. Tüm bu gelişmelerle birlikte şahsım adına ne yazık ki siyasi bir yol ayrımına gelinmiştir. Beni partiden ihraç edebilirler ama ülkücülüğümden ve milliyetçiliğimden ihraç etmeye kimsenin gücü yetmez. Genel merkez dahil hakkımı hiç birine helal etmiyorum."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum