İYİ Partili Şenol Sunat, HDP eleştirisinde bulunan vatandaşları azarladı!

İYİ Partili Şenol Sunat, HDP eleştirisinde bulunan vatandaşları azarladı!

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı ve Manisa 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Şenol Sunat, Manisa'da partisine HDP eleştirisinde bulunan vatandaşlarla tartıştı.

HDP, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklamasının ardından aday çıkarmayarak Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı almıştı.

HDP yandaşları meydanlarda hapisteki PKK'lılar için özgürlük sloganları atarken Yedili Masa'nın ortakları da ziyaret ettikleri kentlerde vatandaşlardan tepki üstüne tepki alıyor.

 

VATANDAŞIN HDP TEPKİSİ ÜZERİNE SİNİRLENDİ


Turgutla'da seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı ve Manisa 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Şenol Sunat, vatandaşların HDP eleştirisi üzerine öfkelendi.

Millet İttifakı'nın HDP ile olan ilişkisinden söz eden Manisalılara tepki gösteren Sunat, "Oy atmazsan atma. Gözüne gözlük tak" diyerek çıkıştı.

Sonat, HDP'li Pervin Buldan'ın sözlerini hatırlatan vatandaşı provokasyon yapmakla suçladı.

 

"OY ATMAZSAN ATMA"


Sunat şöyle konuştu:


"Onlarınki ayrı bir masa bizimkisi ayrı. Ne alakası var. Biz HDP ile iş birliği yapmıyoruz. Biz bu ülkenin teminatıyız, sigortasıyız. Oy atmazsan atma ama iftira da atma. Yalan yanlış görüyorsun, gözüne gözlük takacaksın o zaman".

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.