İYİ Parti'li Ümit Özdağ: MHP Ülkücü, Türk Milliyetçisi partidir

İYİ Parti'li Ümit Özdağ: MHP Ülkücü, Türk Milliyetçisi partidir

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, katıldığı TV programında MHP'nin Ülkücü, Türk Milliyetçisi parti olduğunu ifade etti

MHP'den ayrıldıktan sonra İYİ Parti'de siyaset yapmaya başlayan ve bu partiden İstanbul milletvekili seçilen Prof. Dr. Ümit Özdağ, MHP'nin Ülkücü ve Türk Milliyetçisi bir parti olduğunu ifade etti.

Özdağ, CNN TÜRK kanalında Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

MHP ÜLKÜCÜ VE TÜRK MİLLİYETÇİSİ PARTİDİR

Özdağ MHP'den ayrılma gerekçesini açıklarken, "Ben MHP'den Türk Milliyetçisi olmadığı için ayrılmadım. MHP Ülkücü ve Türk Milliyetçisi partidir." dedi. Özdağ devamla, "Biz Türk Milliyetçiliğini iktidar yapmak için MHP'den ayrılarak yeni bir parti kurduk. ifadelerini kullandı."

KORAY AYDIN HEDEFTE

Ümit Özdağ İYİ Parti'de yaşanan ve kongrede ortaya çıkan fikir ayrılıklarının sorumlusu olarak Koray Aydın'ı işaret ederek, "Koray Aydın partide bir Eş Başkan gibi faaliyet gösteriyor, Genel Başkan bunları görüyor. dedi.

Koray Aydın'ın parti içerisinde çok güçlü olduğunu ve "dar kadro" anlayışı ile partide bir Eş Başkan gibi pozisyon alıyor." ifadelerini kullandı.

HDP KONUSUNDA AKŞENER'İ ÜÇ DEFA UYARDIM

Geçtiğimiz seçimlerde Kars'ta HDP'nin kazanma şansı olduğunu ve bunun için İYİ Parti'nin seçimlerde çekilmesi gerektiğini vurgulayan Özdağ, "Kars'ta HDP bin iki yüz farkla kazandı, biz de 900 oy aldık. HDP2nin kazanacağı belliydi, Genel Başkan Akşener'i 3 defa aradım ve Kars'ta seçimlerden çekilmemizi söyledim ama sonuç alınmadı" ifadelerini kullandı.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum