İYİ Parti'li Ümit Özdağ yeni bir parti mi kuracak? İşte Özdağ'dan Celal Eren Çelik'e özel açıklamalar

İYİ Parti'li Ümit Özdağ yeni bir parti mi kuracak? İşte Özdağ'dan Celal Eren Çelik'e özel açıklamalar

İyi Parti Milletvekili Ümit Özdağ’ın partiden ihracı halinde yeni bir parti kuracağı iddia edilmişti. Özdağ bu iddiaları Siyasetcafe yazarı Celal Eren Çelik'e değerlendirdi.

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü köşe yazısında İyi Parti Milletvekili Ümit Özdağ’ın partiden ihracı halinde yeni bir parti kurmak için çalışmalara başladığını yazdı.

Özdağ‘ın “Manifesto gibi” bir savunma hazırladığını yazan Selvi, Özdağ’ın şimdiden yeni parti çalışmalarına başladığını köşesine taşıdı…

Siyasetcafe yazarı ve Haber Alternatif Genel Yayın Yönetmeni Celal Eren Çelik’in ulaştığı Ümit Özdağ‘dan Hürriyet Gazetesi yazarı Selvi’ye yalanlama geldi.

 

ÖZDAĞ'DAN YALANLAMA GELDİ

 

Ümit Özdağ “Abdülkadir Selvi’nin yazdıkları kesinlikle yalandır. Kendisinde benim telefonum olmasına rağmen beni aramamış ve bu konunun doğruluğunu sormamıştır.” ifadelerini kullandı.

Özdağ, Çelik’e “Sizin vasıtanız ile Abdülkadir Selvi’nin yazdıklarının tamamen yalan olduğunu belirtmek isterim” dedi.

 

İşte Abdülkadir Selvi'nin Özdağ ile ilgili yazısının ilgili kısmı:

 

'Ümit Özdağ önümüzdeki hafta içinde savunmasını yapacak. Ancak Özdağ’ın manifesto gibi bir savunma hazırladığı söyleniyor. Eğer ihraç edilirse Ümit Özdağ, bu savunma ile yeni bir siyasi hareketin başlama vuruşunu yapacak. Kaynağım Ümit Özdağ değil ama eğer ihraç edilirse Özdağ’ın yeni bir parti kurmak için çalışmalara başlayacağı söyleniyor. Milliyetçiliğin yükselişte olduğu bir dönemde Ümit Özdağ daha milliyetçi ve yabancı düşmanı bir parti kurar mı? Orasını bilemem ama bu yönde söylentiler dolaşmaya başladı. Bir grup Ümit Özdağ’ı İYİ Parti’de tutmaya çalıştığı için yeni parti konusunda bir şey diyemiyorum.'

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

Kaynak:Haberalternatif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.