İYİ Partili vekil Arzu Yıldırım istifa etti! MHP'ye katılıp, Bahçeli'den özür diledi

İYİ Partili vekil Arzu Yıldırım istifa etti! MHP'ye katılıp, Bahçeli'den özür diledi

İYİ Parti'den 14 Mayıs’taki genel seçimde İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı olan Arzu Yıldırım, partisinden istifa ederek MHP’ye katıldı. Yıldırım, Bahçeli’den özür diledi.

İYİ Parti’den 14 Mayıs’taki 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı olan Arzu Yıldırım, partisinden istifa ederek MHP saflarına katıldı.

MHP İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda Yıldırım’ın rozetini MHP İl Başkanı Veysel Şahin taktı. Arzu Yıldırım, yaptığı konuşmada, İYİ Parti’de milletvekili seçimi için yapılan temayül yoklamasında birinci sırada yer almasına karşın 3. sıradan aday gösterildiğini ifade ederek, “Gelinen noktada küresel çıkarların oyuncağı olmuş bir partinin içinde bulunmayacağımı geç de olsa anlamış bulunmaktayım. Bir hayalin peşine takılarak 2017 yılında gittiğim İYİ Partide her şeyin bir kurgudan ibaret olduğunu anladım. İYİ Parti’de ülkücüler sevilmez hatta her zaman dışlanır. Tüm ülküdaşlarımdan, özellikle Genel Başkanım Devlet Bahçeli’den tüm kalbimle özür diliyorum. Yuvaya dönmekten son derece gururluyum. Yuvamda şehrimize, insanlarımıza hizmete devam edeceğim.” dedi.

Veysel Şahin de “MHP’nin ülkücülerin baba ocağı ve de ana kucağı olduğunu” söyleyerek Yıldırım’a “Yuvaya hoş geldin” dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.