İYİ Partili vekil CHP'li Yavaş'la dalga geçti

İYİ Partili vekil CHP'li Yavaş'la dalga geçti

CHP'den aday olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen eski MHP'li Mansur Yavaş ile İYİ Parti arasındaki gerginlik su yüzüne çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın koronavirüs tedbirleri kapsamındaki çalışmalarını sosyal medyadan duyuranlara cevaben paylaşım yapan İYİ Parti İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, resmen dalga geçti. Çıray, Yavaş'ın çalışmalarının abartıldığını ima ederek, İzmir ve İstanbul da aynı hizmetleri vermiyor mu diye sordu.

Çıray, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedefe koyarak bir dizi paylaşımda bulunmuştu.

DEMİREL FIKRASI GİBİ
Aytun Çıray, twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın koronavirüs salgını sebebiyle aldığı tedbirler ve yaptığı hizmetleri kast ederek
“Görevi gereği:
-İhtiyaç sahiplerine yardım eden.
-Koç ailesinin yaptığından farksız doktorlara kalacak yer veren.
-Otobüsleri sterilize eden
-Evinizi havalandırın diyen vs. -yörelerindeki- belediye başkanlarını geleceğin lider ilân ediyorlar. Demirel'in bir fıkrası geldi aklıma.” demişti.

 

aytun.jpg

 

AYTUN ÇIRAY'A TEPKİ YAĞDI 

Paylaşımın ardından sosyal medyada Aytun Çıray'a tepki yağdı. Çıray ise yeni bir paylaşımda bulunarak “Sn Erdoğan da "iyi belediye başkanı diye başbakan oldu. Ülkenin hali ortada. Demek ki devlet yönetmek farklı. Üstelik bu sözlerimden sadece bir grubun alınganlık ve trolleşme göstermesi ilginç! İzmir, İstanbul aynı hizmetleri vermiyor mu? Onları sevenler olgunluk gösteriyorlar.” dedi.

 

siyasetcafe.com

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.