İYİ Partili vekil Hasan Toktaş'tan '50 milyon dolar transfer ücreti' iddiası! Nebi Hatipoğlu'ndan yalanlama geldi

İYİ Partili vekil Hasan Toktaş'tan '50 milyon dolar transfer ücreti' iddiası! Nebi Hatipoğlu'ndan yalanlama geldi

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, AK Parti'ye geçen Nebi Hatipoğlu'nun 50 milyon dolar transfer ücreti aldığını iddia etti. Hatipoğlu iddiaları yalanladı.

Katıldığı bir canlı yayında 2024 yerel seçimlerinde partisinin AK Parti ve MHP ile ittifak yapabileceğini söyleyen İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu geçtiğimiz gün İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. Hatipoğlu, açıklamasında İYİ Parti ile derin görüş ayrılıkları yaşadığını ve bu nedenle istifa ettiğini belirtti.

 

iyi-parti-milletvekili-nebi-hatipoglu-istifa-etti.JPG

 

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti'nin AK Parti ve MHP ile ittifak yapabileceğini belirtip şöyle demişti:

 

'Ben kesinlikle Eskişehir’de CHP ile ittifak yapılması taraftarı değilim. Ama tabii ki bir sağ parti ile belirli prensiplerde biz ittifak yapabiliriz. AK Parti, MHP, Saadet partisi olabilir.'

 

AK PARTİ'YE GEÇTİ

 

İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklayan Nebi Hatipoğlu'nun AK Parti'ye geçmeye hazırlandığı iddiası ise dün resmiyet kazandı ve Nebi Hatipoğlu resmen AK Parti'ye geçti. Hatipoğlu'nun rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

 

dvddvdv.JPG

 

Nebi Hatipoğlu'nun AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak istediği iddia edildi.

 

HASAN TOKTAŞ’IN TANSFER ÜCRETİ İDDİALARI

 

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasında AK Parti'ye geçen Nebi Hatipoğlu hakkında iddialarda bulundu.

 

Toktaş'ın iddiaları şöyle:

 

 

 

AK Parti’ye katılan Hatipoğlu'nun 50 milyon dolar transfer ücreti aldığını iddia eden Toktaş'ın iddialarına Hatipoğlu'ndan yanıt geldi.

 

Hatipoğlu, yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.