İYİ Partili vekilden tehdit aldığını söyleyen Nedim Şener'den Akşener'e çağrı!

İYİ Partili vekilden tehdit aldığını söyleyen Nedim Şener'den Akşener'e çağrı!

Gazeteci Nedim Şener, İYİ Parti için İP kısaltmasını kullandığı için bazı İYİ Partililerden tehdit aldığını kaleme aldı.

Bir süredir sosyal medyada Hürriyet yazarı Nedim Şener ile İYİ Parti milletvekili ve yöneticileri arasında “İP” tartışması yaşanıyor.

İYİ Parti ismini “İP” diye kısalttığı için tehditler aldığını belirten Şener, Meral Akşener’e de çağrı yaptı.


 
Şener’in yazısının satır başları şöyle:

 

(…) Hatırlayacaksınız, Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın, “Saray’a giden CHP’li” yazısından sonra televizyonlarda yaptığım konuşmalardan dolayı Akşener’in basın danışmanı Twitter hesabından ahlaksızca bir iftira attı.

Ben de ona “İP’nin soytarısı” başlığıyla cevap verdim. Sosyal medyadaki çetesi “soytarı” lafına değil de “İYİ Parti” adını “İP” diye kısaltmam karşısında sosyal medya linci başlattı.

CHP’nin sosyal medya trol grubunu yürütenlerden Kemal Özkiraz ve İP’nin sosyal medya trol grubunu yönlendiren Levent Özeren elbirliği ile akılları sıra hakaret ederek Twitter’ın gündemine taşıdılar. Özeren’i sadece 15 Temmuz darbecilerine verdiği destekten hatırlıyordum. Yaptıkları ahlaksızlıkla da bayağı övündüler.

Basına yansıyan haberlere göre bu tiplerin kısa süre önce tutuklanan sosyal medyadaki başka kriminal hesaplarla ilişkileri varmış, şaşırmadım. Detayı fazla yer tutacak, Meral Hanım ayrıntıyı ilgililerden öğrenebilir. Bu tipler benim için önemli değil, hukuk önünde hesaplaşacağız nasıl olsa.

 

‘AHLAKSIZ MİLLETVEKİLİ’


Asıl seviyesizlik, ahlaksızlık İP’nin Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ten geldi. Twitter hesabından, “İp ne?” diye sorunca, kendisine, “İP ne diye soruyor, AKP gibi, CHP gibi, MHP gibi parti kısaltması” diye cevap verdim.

Ben gerçekten yaptığım kısaltma olan “İP”nin anlamını sorduğunu sandığımdan bu cevabı yazdım. Ama Yasin Öztürk’ün içindeki ahlaksız kişilik ve kötülük bir sonraki tweet’inde ortaya çıktı ve soru işaretini cümlesinin başına koyarak, “? Var diye soru sorduğumu sandın. Şimdi direkt söylüyorum ip ne, Ağababalarına bile İYİ demeyi öğrettik, sana da bir gün İyi demeyi s… s… öğreteceğiz” yazdı.

 

iyi-008.jpg

 

Meğer derdi soru sormak değil, cinsiyetçi küfürmüş.

Belki parti içi eğitimlerde İYİ Parti demeyi s… s…  öğretiyorlar ama Yasin Öztürk’ün hatası beni o partililerle karıştırmasıydı.

Şu notu da ekleyeyim: Kurulduğu günden beni Adalet ve Kalkınma Partisi’ne “AKP” kısaltmasını kullanıyorum. Ekranda bir kez Mehmet Metiner’in “Partimizin adı AK Parti” hatırlatması dışında ne bir uyarı, ne bir tehdit, ne bir hakaret duydum. İYİ Parti’nin resmi kısaltmasının aynı olması da sadece o partilileri bağlar. O yüzden, AKP, CHP, HDP, SP gibi o da İP’dir benim için.

Milletvekili sıfatı taşıyan terbiye yoksunundan sonra, partinin illerdeki ve ilçelerdeki yöneticileri de küfür, hakaret ve tehdide başladı. En gülüncü ise İP’nin İstanbul Yönetim Kurulu üyesi ipsiz Murat Köse isimli korkaktan geldi.

Twitter hesabından, “Bak Nedim biz, sopayla insanların kafasını gözünü patlatmayı tasvip etmiyoruz. Lakin bu yöntemi savunanlardan çok küçük bir kısım da olsa, bizim partiye gelenler oldu. Tamamı öte tarafta kalmış değil yani. Yarın öbür gün, kolunu bacağını kırıp eline verirler. Uyarmadı deme!” ifadelerini kullandı. Kendisine adresini vermesi halinde geleceğimi söyledim ama o birkaç kez hesap uzantısını değiştirip izini kaybettireceğini düşündü.

Elbette, hem bunlarla ve burada bahsetmediğim o İP’li ipsiz trol çetesiyle hukuk önünde hesaplaşmamız devam edecek. Ama şu bilinmeli ki, “İYİ kasap” dükkânında da insanlar kıyma ediliyor.

Demek ki neymiş Meral Hanım, partinin adını “İYİ” koymakla iyi olunmuyormuş. “İYİ” olmak için iyi insanlarla çalışmak gerekir. Nitekim öyle insanlar da o partide mevcut.

Hakaretten, tehditten şikâyet ediyorsanız, temizliğe önce içinizdeki pislikleri temizleyerek başlayın.”

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.