İYİ Partili Yokuş'tan Bahçeli'ye çok ağır sözler!

İYİ Partili Yokuş'tan Bahçeli'ye çok ağır sözler!

KamuSen'den kovulduktan sonra kapağı İyi Parti'ye atan Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Bahçeli'yi hedef aldı MHP AYAĞA kalktı.

Kamu-Sen Genel Başkan yardımcısı pozisyonundan kovulan ve ardından kapağı İYİ Parti'ye atan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi hedef aldı. 

Sosyal medya paylaşım platformu olan Twitter'dan Bahçeli'yi hedef alan tweetler paylaşan Fahrettin Yokuş, attığı tweetler sonrası tepki çekti.

Yokuş, 'İktidar Şakşakçısı D.B. Bir kez daha İYİ PARTİ'ye "Holdinglerden besleniyor " şeklinde .İftirada bulunmuş . Bu hususta güzel bir deyim vardır "İddiasını İspat edemeyen Müfteridir " diye. Haydi D.B. Acele et yoksa . Müfteri olursun bir kez daha, hemde katmerli müfteri ..!' şeklinde bir tweet paylaştı.

Attığı tweete binlerce tepki gelen Yokuş, neredeyse tüm tweetlere tek tek yanıt verdi.

Fahrettin Yokuş, bir kullanıcının 'Sen kimin şakşakçısısın? haddini bileceksin.Bu sözleri yazmayı göze alan altına yazılanları da hazmedecek!' şeklindeki tepkisine 'Hanımlara saygım sonsuz . Size söz söyleyemem. Ülkücülerin  kanının  akıtılması için defalarca  talimat veren , onlarca ülkücünün kanını akıttıktan D. B. Yaptırdıklarının hesabını er yada geç verecektir .. Unutmayacağız . Unutturmayacağız . Hanımefendi araya girmeyin lütfen ' şeklinde de cevap verdi.

Yokuş'un tweetlere yanıt verirken argo konuşması da kullanıcıların tepkisine neden oldu.

İşte o tepki tweetleri;

fahrettin-yokus-bahseliye-agir-sozler-siyasetcafe.jpg

4yokus-iyi-parti.jpg

yojus-fahrettin-devlet-siyasetcafe.jpgfahrettinyokus-siyasetcafe-bahceli.jpg

fahrettin-yokus-siyasetcafe.jpg

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.