İYİ Parti'nin Atatürk kaygısızlığı

İYİ Parti'nin Atatürk kaygısızlığı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirneli kadınlarla Meriç Nehri kenarındaki bir restoranda bir araya geldi. Basına kapalı toplantının ardından Akşener, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İYİ Parti'nin henüz 1 ayını doldurmadığını ancak, Türkiye'nin sorunlu alanlarında iyileşme sağladığını kaydeden Akşener, şunları söyledi:

 

"Başından itibaren söyleriz rekabet iyi bir şeydir önce seçmene sonra basına mensuplarına yarar. Göreceksiniz, bizim gezi yaptığımız yerlere iktidar ve muhalefetten siyasiler gelip sizlerle, seçmenle, halkımızla buluşacak. Atatürk ile ilgili tartışmaların getirdiği nokta. İYİ Parti kurulduktan sonra gördüğünüz gibi Atatürk yıllardır savaş açmışların en değer verdiği bir büyüğümüz haline döndü. Bütün bunlar olumlu gelişmeler, seçmen lehine pek çok kararın çıkmasına neden olacağız biz. Gezilerimiz bugün Edirne'de, haftaya Mardin'de olacağız. Ondan sonraki hafta da Artvin'de olacağız. Her hafta bir ilimizi gezeceğiz. İYİ Parti iyi yolda. Edirne'ye de iyilikler getirecek."

 

Öte yandan, Akşener’in Edirneli kadınlara yaptığı konuşmada,   Türk Bayrağı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının en üste asılması gerekirken İyi Parti pankartı ile Meral Akşener’in fotoğrafının altına asılmış olması dikkatlerden kaçmadı. Türk Bayrağına ve Atatürk'e  karşı yapılan bu kaygısızlık sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum