İYİ Parti’nin FETÖ ve PKK bağlantısı haberlerimiz nedeniyle sitemiz saldırıya uğruyor

İYİ Parti’nin FETÖ ve PKK bağlantısı haberlerimiz nedeniyle sitemiz saldırıya uğruyor

İYİ Parti’nin her geçen gün PKK ve FETÖ bağlantısı ortaya çıkıyor. Bu gelişmeleri haberleştirmemiz nedeniyle muhtemel FETÖ bilişim ekibi dün geceden beri sitemize siber saldırı düzenlemeye devam ediyor.

Yerel seçimlere günler kala CHP-İYİ Parti’nin ortaklığı ile kurulan Millet İttifakı’nda bir çok PKK ilişkili adayların ortaya çıkmasını ortaya koyan haberlerimiz terör örgütlerini rahatsız etti.

Sitemize siber saldırı yurtdışı kaynaklı olduğu ortaya çıktı. Bu alanda ilerlemiş sistemi bulunan ve MHP’yi ele geçiremeyince İYİ Parti’yi kurdurduğu iddia edilen FETÖ yönetiminin militanlarına verdiği talimatla sitemize sürekli saldırı düzenliyor.  

CHP’nin yaklaşık 2010’dan beri PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile birlikte hareket etmesine son genel ve cumhurbaşkanlığı ile birkaç gün sonra yapılacak olan yerel seçimlerde bu işbirliğine ‘Zillet İttifakı’ ve ‘İllet İttifakı’ denilen oluşuma Meral Akşener’in genel başkanı olduğu İYİ Parti’de katıldı.

İYİ Parti’nin bir çok belediye meclis listelerinde PKK bağlantılı isimlerin ortaya çıkması ve CHP Ankara Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’ın da PKK uzantısı HDP’nin tam destek açıklaması ile bunu yayınlarımıza taşımamız birilerini rahatsız etti.

Seçimlere 10 gün kala FETÖ sözcüleri eski Zaman gazetesi genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı yayınladığı video ile Erdoğan ve Bahçeli’ye hakaret ederken buna karşın özellikle CHP Ankara adayı Mansur Yavaş’ı savunması İYİ Parti’nin nasıl bir yapı ile hareket ettiğini gün yüzüne çıkarmıştı.

Seçimlere CHP-İYİ Parti adı altına gidilse bile bu yapıya tam destek veren FETÖ ve PKK bölücü terör örgütleri ise seçim sonuçlarını dört gözle bekliyor. Çünkü mevcut hükümet ve ‘Pazara kadar değil mezara kadar devam edecek’ sözleriyle açıklanan Cumhur İttifakı hem FETÖ hem de PKK ile çetin mücadele ediyor.

Bu nedenle FETÖ ve PKK bölücü terör örgütleri ile kol kola girerek hareket eden şebeke gerçek yüzlerinin ortaya çıkması nedeniyle seçimlere günler kala korku içinde panik içine girdi.

Bu gerçekleri yayınlarıyla ortaya koyan SİYASETCAFE iki günden beri siber saldırıya uğruyor. Bu nedenle zaman zaman sitemizde aksaklıklar yaşanıyor. Dün gece de siber saldırıya uğrayan sitemize bugün 11.30 ile 12.00 arası siber saldırı nedeniyle vatandaşlar yayınlarımıza ulaşamadı. Teknik ekibimizin müdahalesi ile sitemiz normale döndü.  

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

SİYASETCAFE.COM 

İlgili haberimiz

feto-siyasetcafe-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.