İYİ Parti'nin iddiası yine elinde patladı! Erken seçim söylentilerine Bahçeli'den tek cümlelik yanıt

İYİ Parti'nin iddiası yine elinde patladı! Erken seçim söylentilerine Bahçeli'den tek cümlelik yanıt

Parti grubunda yaptığı konuşma sonrası çıkışta basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP lideri Devlet Bahçeli, erken seçim iddialarına ilişkin yöneltilen soruya yanıt verdi.

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, dün yaptığı açıklamada MHP Grup Toplantısı'nda Devlet Bahçeli'nin erken seçim tarihi açıklayacağını iddia etmişti.

Özkan, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Yarın erken seçim tarihinin açıklanabileceğini düşünüyorum. Yarın enteresan gelişmelere sahne olacak…" ifadelerini kullanmıştı.

 

ERKEN SEÇİM İDDİASI FOS ÇIKTI

 

İYİ Parti'nin bu iddiası her iddiasında olduğu gibi fos çıktı.

Parti grubunda yaptığı konuşma sonrası çıkışta basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP lideri Devlet Bahçeli, erken seçim iddialarına ilişkin yöneltilen soruya "7 ay olduğunu söylüyorum" diyerek yanıt verdi.

Kalabalık bir gazeteci grubuyla ayaküstü sohbet eden MHP liderine "Seçim tarihinde bir değişiklik olur mu?" sorusu yöneltildi. Bahçeli bu soruya "7 ay olduğunu söylüyorum." yanıtını vererek seçimlerin planlandığı gibi mayıs-haziran aylarında yapılacağını işaret etti.

 

DAHA ÖNCE "SEÇİMLER 18 HAZİRAN 2023'TE YAPILACAK" DEMİŞTİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim için kulislerde dile getirilen 14 Mayıs tarihini kendisine soran gazeteciye "Karıştırma şimdi" demişti. Bu hamle kafaları karıştırırken MHP lideri Devlet Bahçeli ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Seçimler yasa çerçevesinde 18 Haziran 2023'te yapılacaktır. Haydi seçime gidiyoruz desek daha adayları yok. Muhalefet seçim gününü sabırla beklesin." açıklamasını yapmıştı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.