İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale, İYİ Parti'den istifa mı edecek?

İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale, İYİ Parti'den istifa mı edecek?

İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale'nin partisi hakkında çıkan iddialar nedeniyle rahatsız olduğu ve istifa edeceği iddia edildi. Özlale, iddialara ilişkin konuştu.

İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale hakkında partisinden istifa edeceği iddiaları çıktı.

Özlale hakkında çıkan istifa iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Özlale, Meclis Plan Bütçe Komisyonu’nda çalışmalarına devam ettiğini ifade ederek 'İstifa edeceğim, başka partiye geçeceğim, AK Parti’nin benim lehime İzmir’de aday çıkarmayacağı bile yazıldı. Bunların hepsi mantık dışı' dedi.

Partisi hakkındaki iddialar nedeniyle rahatsız olduğu için istifa edebileceği konuşulan Özlale, 'Her parti içinde yaşanabilecek, kendi içimizde kalması gereken şeyler dışarıya yansıyor. Kamuoyu önünde tartışılması beni üzüyor ama bu bir istifa sebebi değil. Kendi içimizde çözmemiz gereken meseleler. Ekonomi bu haldeyken bizim başka şeyler konuşmamız lazım' dedi.

Özlale, istifa iddiaları gündeme geldikten sonra Meral Akşener ile görüşüp görüşmediğine ilişkin soruya ise 'Daha dün Sayın Genel Başkan’la İzmir’in kampanya stratejisini konuştuk. Meral Hanım bu iddiayı duysa da bana sormaya gerek bile duymaz.' sözleriyle yanıt verdi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.