İYİ Parti'nin maskesi düştü! İstifa eden Akşener'in eski danışmanı Vedat Yenerer'den bomba açıklamalar

İYİ Parti'nin maskesi düştü! İstifa eden Akşener'in eski danışmanı Vedat Yenerer'den bomba açıklamalar

İYİ Parti kurucularından ve Meral Akşener'in eski danışmanı olan Vedat Yenerer istifa sürecini ve gerekçelerini ilk kez anlattı.

İYİ Parti kurucularından ve Meral Akşener'in eski danışmanı olan Vedat Yenerer Ulusal Kanal'da Haber Merkezi programında Deniz Adalı ve Emrah Şen'in sorularını yanıtladı. Yenerer istifa sürecini ve gerekçelerini ilk kez anlattı.

İYİ Parti'yi Türk milliyetçileri haricinde her şeyin yönettiğini söyleyen Yenerer, sadece istifa ettirilmediğini, parti ile de bağının kesildiğini ve bu operasyonun bizzat Meral Akşener tarafından yapıldığını söyledi.

 

Yenerer İYİ Parti'de, Türkiye'nin milli çıkarlarını ve toprak bütünlüğünü savunanlar yerine Türk düşmanı olanların milletvekili yapıldığını söyledi:

 

'Ali Türkşen ile beraber Kardak Kayalıkları'na ilk çıkan gazeteci benim. Böyle bir kahraman milletvekili yapılamadı. Onun yerine Türk düşmanı listeye konuldu.'

 

Yenerer Akşener'in, Türkiye karşıtı duruşlar sergileyen Yunanistan Meclis Üyesi Papandreu'ya ödül vermesinden rahatsızlığını dile getirdi:

 

'Türk adasına çıkıp gövde gösterisi yapan Papandreu'ya, benim o adaya çıkmama mani olan Meral Akşener sözde Atatürk Barış Ödülü'nü verdi.'

 

Deniz Adalı'nın ''İYİ Parti'de bugün FETÖ'cüler var mı?'' sorusuna Yenerer şöyle yanıt verdi: 

 

'İYİ Parti'de millilerin sayısı her gün azalıyorsa, gayri millilerde geliyor.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.