İYİ Parti’nin standını yerle bir ettiler

İYİ Parti’nin standını yerle bir ettiler

İYİ Parti standına gece yarısı saldırı düzenlendi. İşte şok saldırının ayrıntıları ve görüntüler;

Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’nin standına dün akşam geç saatlerde bir saldırı yapıldı. Bursa’da İYİ Parti standına yapılan saldırının ardından İl Başkanı Bayram Kazancı önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Bayram Kazancı, "Biz iktidara yürüyen bir partiyiz. İktidara yürümekte olan bir partiye ne yazık ki böyle saldırılar olur" diye konuştu.

Bursa’nın Yıldırım İlçesi Emirsultan Meydanı’nda dün akşam saatlerinde İYİ Parti’nin seçim standına, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler saldırdı. Başka siyasi partilere ait stantların da bulunduğu meydanda gerçekleşen saldırıda, İYİ Parti standı kullanılamaz hale geldi.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Bayram Kazancı, saldrıyla ilgili bugün düzenlediği basın toplantısında, dün akşam üzücü bir olay yaşadıklarına vurgu yaparak, “Biz iktidara yürüyen bir partiyiz. İktidara yürümekte olan bir partiye ne yazık ki bu tür saldırılar olur. Zaman zaman bunu görüyoruz. Biz iddialı bir partiyiz. Çünkü biz tüm milletvekili adaylarımızla Bursa’nın en kaliteli kadrolarına sahibiz. Bu olayı çok dillendirmek de istemiyoruz. Olayı gerçekleştirenleri şu ya da bu partiden diye nitelendirmek de istemiyoruz” dedi.

saldiri-010.jpgsaldiri1-012.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.