'İYİ Parti'yi Sorosçular yönetiyor!'

'İYİ Parti'yi Sorosçular yönetiyor!'

AK Parti'ye geçen Milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi ve İsmail Ok, katıldıkları canlı yayında neden AK Partiye geçtiklerini yanıtladı.

Siyasi gündem oldukça hareketli geçiyor. Son olarak CHP ve İYİ Parti’den ayrılan Milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi ve İsmail Ok eski partilerinden neden ayrıldıklarına dair çok önemli açıklamalarda bulundu. 

 

“HDP VE FETÖ İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDELER”

 

Çelebi, CHP'den ayrılma sürecinde HDP ile kurulan ittifakın büyük rol oynadığını vurgulayarak, "Biz Atatürk'e soykırımcı diyen HDP ile nasıl yan yana gelebiliriz diye sorduk. HDP'yi örgüt ile ilişkilendirmeyin dediler. Benimle birlikte 2 vekil bunları ifade etti. Başımıza gelmedik kalmadı." dedi. 

Muhalefetin FETÖ ile üstü kapalı bir iş birliği içinde olduğuna da vurgu yapan Çelebi, "Biz bu kumpasları Erdoğan bozar dedik" ifadelerini kullandı.

 

“İYİ PARTİ SOROÇULAR TARAFINDAN YÖNETİLİYOR”

 

Ok ise, İYİ Parti'nin Sorosçular tarafından yönetildiğini belirterek, "Önemli görevlere isimleri getirebilmek için partiye milyon dolarlar yağdırdılar. Günaha ortak olmak yerine partiden ayrıldık." diye konuştu. Ok, Akşener'in S-400'leri Ukrayna'ya verme teklifiyle Türkiye'yi savaşa sokmak istediğini söyledi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum