İYİ'ce ayyuka çıktı HDP’li başkan İYİ Parti listesinde

İYİ'ce ayyuka çıktı HDP’li başkan İYİ Parti listesinde

Denizli Honaz ilçesinde Belediye Meclis Üyelerinden 5. sıradaki adayın eski Honaz HDP İlçe Başkanı Sabri Sarman olduğu öğrenildi.

Eski HDP Honaz İlçe Başkanı Sabri Sarman'ın CHP ile İYİ Parti Millet İttifakının Belediye Başkan Adayı olan Yüksel Kepenek'in listesinde olduğu öğrenildi.

CHP ile İYİ Parti Millet İttifakının Honaz’da 13 Meclis ve 2 kontenjan üyesinden 5’i İYİ Partiden, 7’si CHP’den oluştu. Ancak listenin en çok konuşulan isim ise 5. sırada bulunan ve HDP Honaz eski İlçe Başkanı Sabri Sarman’ın oldu.

hdp-siyasetcafe.png

Honaz Belediye Meclis üyesi adaylıklarında 1,4, 7, 9,11,12 ve 13. sıra ile kontenjanları CHP’liler oluşturdu. İYİ Parti'den ise 2. sıraya İrfan Çetinkaya, 3. sıraya Mustafa Buran, 6. sıraya Ali Atalay, 8. sıraya İsmail Yeşilyaprak ve 10. sıraya İsmail Karaya aday gösterdi.

HDP’Lİ BAŞKAN 5. SIRADA ADAY GÖSTERİLDİ

Belediye Meclis üyesliği adaylığında 5. Sırada ise HDP Honaz eski İlçe Başkanı Sabri Sarman’a yer verdi. İYİ Parti ile Millet İttifakında CHP ise 1. Sırada Rafet Yaylalı, 4. Sırada Ramazan Aydın, 7. Sırada Gülay Özden, 9. Sırada Rüştü Solak, 11. Sırada Ahmet Kurtulmuş, 12. Sırada Mustafa Erk arslan ve 13. Sırada Deniz Alakuş isimlerini tercih etti. Kontenjanda ise İsmail Özülke ve Haşan Hüseyin Çalışkan yer aldı.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.