İzmir Büyükşehir adaylığını zeybek oynayarak açıkladı!

İzmir Büyükşehir adaylığını zeybek oynayarak açıkladı!

Sürpriz Gelişme… İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını zeybek oynayarak açıkladı. İşte o isim ve haberin ayrıntıları;

Mehmet Bayındır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını resmen açıkladı.

Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Bayındır, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağımsız aday olduğunu, belediye binası önünde zeybek oynayarak duyurdu. Başkan adayı Bayındır, daha önce de kanser hastalarına moral vermek için şarkı söyleyip, zeybek oynamıştı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağımsız aday olacak olan Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Bayındır, adaylık açıklamasını Büyükşehir Belediyesi binasının önünde gerçekleştirdi.

Bayındır, kendisini izlemeye gelen vatandaşlara da projelerini anlattı.

Partiler üstü ve halkın tarafsız adayı olacağını dile getiren Mehmet Bayındır, "Ya Allah bismillah diyerek adaylığımı ilan ediyorum. Bize oylarınızla bir dayanak noktası olun. Çalışmayı, bölgeme ve ülkeme hizmet etmeyi çok seviyorum. Bu yüzden de doktorluğu, özellikle de cerrahlığı ve siyaseti çok seviyorum. Sağlık alanında, 31 yıldır mesleğimle alakalı sadece İzmir'e değil bütün Ege Bölgesi'ne, yediden yetmişe herkese hiç ayrım yapmadan hizmet vermeye çalıştım, çalışıyorum. Bu süre içinde halkımızın sadece sağlık sorunlarının değil daha pek çok sorunlarının da olduğunu yakından gördüm ve yaşadım. Sağlık alanındaki sorunların ve halkın diğer sorunlarının çözümü için sadece doktorluk yapmamın yeterli olmayacağını, siyaset ile de aktif ilgilenmem gerektiğini fark ettim" diye konuştu.

GÜZEL İZMİR’İN SORUNLARINI ÇÖZMEK İSTİYORUM

Sırf bu amaçla 2002'den beri üst üste beş defa milletvekilliği seçimlerine aday ve aday adayı olarak katıldığını belirten Bayındır, "35 yıldır, Samsun, Ankara, Diyarbakır, Artvin, Eskişehir ve İzmir'de yaptığım memuriyet ve hekimlik, 16 yıllık idarecilik ve bir o kadar da siyaset hayatımda elde ettiğim bilgi birikimi ve tecrübelerimi, güzel İzmir'in sorunlarını çözmek için kullanmak istiyorum. Bu yüzden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday oldum" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.