İzmir Genelevi'ne icra geldi! İslamcı gazeteden sert tepki

İzmir Genelevi'ne icra geldi! İslamcı gazeteden sert tepki

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan İzmir Genelevi’ne elektrik borcu yüzünden icra geldi. İcra haberine İslamcı gazeteden de sert tepki geldi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 15 Mart 2020’de kapatılan İzmir Genelevi’ne elektrik borcu yüzünden icra geldi.

Yaklaşık 8 aydır kapalı olmalarına rağmen elektrik faturalarını ödemedikleri gerekçesiyle icra işlemi başlatıldığı ortaya çıkan Genelev’deki ev sahipleri, icra işlemi başlatan firma hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

u-001.jpg

 

Adının açıklanmasını istemeyen Genelevde mülkü bulunan ev sahibi, “İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile işyerlerimiz 15 Mart 2020’den beri kapalı. 8 ayı aşkın süredir işyerlerimizde, oradaki evlerde tek bir ampul bile yakılmıyor. Buna rağmen fatura çıkarılması zaten yanlış. Ama bir de bu faturalarla ilgili hem de bize haber bile verilmeden icra işlemi başlatılması kabul edilebilir bir durum değil. Bu yüzden biz Cumhuriyet Savcılığı’na icrayı gerçekleştiren avukat ve konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca İzmir Barosu’na da bu avukatla ilgili şikayet dilekçesi verdik” dedi.

 

AKİT'TEN ODA TV'YE SER TEPKİ!

 

İzmir Genelevi’nde yaşanan icra olayını haberleştiren ODA TV'ye İslamcı Akit'ten sert tepki geldi.

Akit bir çok haber sitesinde de bulunan icra olayını AK Parti'ye bağladı ve ODA TV'nin yaptığı haberi AK Parti aleyhtarlığı olarak nitelendirdi.

 

pgpp.jpg

 

Akit, ODA TV'yi eleştirdiği haberinde şu ifadelere yer verdi:

 

'Ahlaksız manşetleriyle okurlarının bile anlam veremediği haberlere imza atan Oda TV, yine akılalmaz bir yayınla gündeme geldi. AK Parti aleyhtarlığı uğrunda her şeyi meşru gören "tetikçi" Oda, bu kez genelevlere gelen faturaları dert etti.

İzmir Genelevi’ne koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 8 aydır kapalı olmasına rağmen Gediz Elektrik tarafından elektrik faturalarını ödemedikleri gerekçesiyle icra işlemi başlatıldığını aktaran site, ev sahiplerinin hem aylardır kapalı olan evlere fatura çıkarılması, hem de tebligat yapılmadan icra işlemi başlatılması iddiasıyla Gediz Elektriğin avukatları hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na ve İzmir Barosu’nu suç duyurusunda bulunduklarını da belirtti.

Haberin duyurulduğu manşette ise iğrenç bir görüntü kullanıldı.

 

i-003.jpg

 

Söz konusu manşette, ahlaksız bir kadının sansürsüz fotoğrafına yer verildi.'

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.