İzmir sallanmaya devam ediyor! Bir büyük deprem daha...

İzmir sallanmaya devam ediyor! Bir büyük deprem daha...

AFAD ve Kandilli Rasathanesi İzmir Karaburun açıklarında  4.7 büyüklüğünde bir deprem daha olduğunu açıkladı.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Ege Denizi merkezli bir deprem daha duyurdu. Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında saat 16.10'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 9.8 kilometre altında gerçekleşti.4.7 büyüklüğündeki depremden 4 dakika sonra bu kez 3.2 büyüklüğünde başka bir deprem daha meydana geldi.

 

İZMİR GÜNE DEPREMLE UYANMIŞTI

 

İzmir'de AFAD'ın verilerine göre saat 08:46'da İzmir Karaburun'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, gelişmelerin takip edildiği, Karaburun açıklarında meydana gelen deprem sonrası olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi paylaşıldı. 5.1'lik depremin ardından, bir dakika sonra kaydedilen 4.8'lik bir deprem daha yaşandı. Ardından 4.7'lik bir deprem daha kaydedildi. AFAD, saat 09.34'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha olduğunu duyurdu.

 

DEPREM ÇANAKKALE VE BALIKESİR'DE DE HİSSEDİLDİ

 

AFAD tarafından merkez üssü İzmir Karaburun olarak açıklanan ve saat 08.46'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem, Çanakkale ve Balıkesir'de de hissedildi.

 

ÖĞLEN SAATLERİNDE 5.1'LİK BİR DEPREM DAHA OLMUŞTU

 

Saat 11:35'te İzmir Karaburun açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi. Son deprem İstanbul'da da hissedildiği ifade edildi.
 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.