İzmir'de bir cinayet daha: Doktordan sonra doktorun eşi de öldürüldü

İzmir'de bir cinayet daha: Doktordan sonra doktorun eşi de öldürüldü

İzmir’de Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Park’ın öldürülmesinin ardından ikinci bir cinayet daha işlendi. Bir doktor eşi daha evinde öldürüldü. İki olayın birbiri ile benzerlik göstermesi polisi alarma geçirdi.

İlk olay bu akşam saat 21.30 sıralarında İzmir Ertuğrul Mahallesi'nde bulunan sitedeki apartmanda meydana geldi. Torbalı'da 6 yıldır İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yapan 2 çocuk babası Fuat Mehmet Park'ın evine hırsız girdi.

İddiaya göre; durumu fark eden Park, hırsızı bulunca ikili arasında boğuşma başladı. Bu sırada şüpheli cebindeki tabancayı çıkarıp, Park'a ateş etti. Zanlı evden kaçarken, Park kanlar içinde yere yığıldı. Komşuların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Park, daha sonra Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

İKİNCİ CİNAYET:  DOKTORUN EŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan, ilçeden bir cinayet haberi daha geldi. Alpkent Mahallesi 1032. sokakta bulunan Baran Apartmanı’nda yaşayan Torbalı Devlet Hastanesi doktorlarından cerrah Harun Gülcemal’in eşi Hatice Gülcemal de öldürüldü. İki olayın birbiri ile benzerlik göstermesi akıllarda soru işaretleri bıraktı. Polis olayla ilgili incelemeleri sürdürürken, saldırganlarla ilgili yakalama çalışması başlatıldı.

 

izmir-2.JPG

 

POLİS ALARMDA

İzmir Torbalı'da önce Sağlık Müdürü bir doktorun ardından da bir cerrahın eşinin öldürülmesi polisi alarma geçirdi. İki olayın benzerliği ise akıllara başka ihtimaller getirdi. Polis art arda gelen cinayetler ile ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.