İzmir'de mide bulandıran görüntü! Ahırda salça üretimi yapan işletme mühürlendi

İzmir'de mide bulandıran görüntü! Ahırda salça üretimi yapan işletme mühürlendi

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde ahırda sağlıksız koşullarda salça üretildiği ve satışa sunulduğu ihbarı üzerine adrese jandarma tarafından operasyon gerçekleştirildi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu Sarılar Mahallesi’nde, M.M.B. adlı bir kişinin iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı bulunmayan, büyükbaş hayvan besi çiftliğine ait eklenti içerisinde insan sağlığına aykırı bir şekilde salça üretimi yaptığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

 

PİYASA DEĞERİ 1 MİLYON 600 BİN TL


Kemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen İzmir İI Jandarma Komutanlığı Çevre Koruma Timi, Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve zabıta ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda 4 üretim havuzu, 4 üretim makinesi, plastik bidonlar ve havuzlar içerisinde piyasa değeri 1 milyon 600 bin lira olan toplam 25 bin kilo işlenmiş salça ele geçirildi. Şüpheli M.M.B. hakkında bozulmuş veya değiştirilmiş gıda veya ilaçların ticareti suçu hakkında adli işlemlere başlanılırken, işletme mühürlenerek faaliyetine son verildi.

 

scccccccccccccc.JPG


JANDARMA EKİPLERİ BİLE ŞAŞIRDI


Öte yandan operasyon anı kameralara yansırken, görüntülerde hayvan besi çiftliğinin eklentisinde yapılan salça üretimi jandarmayı bile şaşkınlık içerisinde bıraktı. Görüntülerde, pis kazanlarda ve havuzlarda bekletilen salçaların hali, kullanılan bozuk malzemelerin yerlerde poşet içerisinde beklemesi, duvarlardaki lekeler ve işletme sahibinin soğukkanlı bir şekilde ürünleri tanıtması görüldü.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.