İzmir'de Tuncay Özkan bombası Gizli operasyon yaptı

İzmir'de Tuncay Özkan bombası Gizli operasyon yaptı

CHP’de yılan hikayesine dönen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı konusunda MYK’dan Tuncay Özkan isminin çıkması için gizli bir toplantı düzenlendiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

CHP’de 27 Ocak’ta toplanacak MYK ve PM’den izmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve ilçe adaylarının tamamına yakınının açıklanması beklenirken, kritik toplantıya sayılı günler kala, kulisler Tuncay Özkan’ın ‘gizli operasyon yaptığı’ iddialarıyla çalkalanmaya başladı.

İddialara göre Tuncay Özkan, Gülizar Biçer Karaca ve bazı PM üyeleriyle dün akşam gizli bir yerde, dar bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ismini MYK’ya getirmesi halinde, gizli oylama yapılarak, Mersin örneğinde olduğu gibi Genel Başkan’ın kararının pasifize edilmesi yönünde görüş birliğine varıldığı öne sürüldü. Bazı MYK üyeleriyle anlaşma yapılarak kuruldan Özkan isminin çıkmasının sağlanacağı, böylece PM’ye Tunç Soyer yerine, Tuncay Özkan’ın adının getirilip oylanmasının planlandığı iddia edildi.

Geçtiğimiz haftalarda Tuncay Özkan’ın, PM’de kendi için imza toplattığı da öne sürülmüştü.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.