İzmir’e yeni bir sahne: Mozart PSM

İzmir’e yeni bir sahne: Mozart PSM

Alışveriş Merkezi Ege Perla;İzmir’in sosyal ve kültürel hayatına renk getirecek yeni bir sahne ile sanatseverlerin karşısına çıkıyor. Sahne ve görüntü sanatlarının her türüne ev sahipliği yapmak üzere tasarlanan Mozart PSM’yi ziyaretçileriyle buluşturuyor

İzmir’e yakışacak bir sahneyle kültür sanatseverlerle buluşacak olan Mozart PSM Ege Perla Sahnesi, her yaşa yönelik tiyatro, sahne performansı, konser, seminer, söyleşi, festival, Masterclass çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

 

 

Yılın 365 günü dolu dolu etkinliklerle yaşayan bir merkez olmayı amaçlayan Mozart PSM Ege Perla Sahnesi; çeşitli sektörlerden çalıştaylar, kültürel ve sanatsal buluşmalar, imza günleri gibi organizasyonları da ziyaretçileriyle buluşturacak.

 

Mozart Akademi’nin özel çalışmaları ve uluslararası eserlerin uyarlamalarının İzmir’le buluşacağı Mozart PSM Ege Perla Sahnesi, çocuklara özel oyun ve eğitimlerle de geleceğin sanatçılarını, aydınlık yarınlarını ve çağdaş bireylerini yetiştirme konusunda da geniş sorumluluk alacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.