İzmir'i ayağa kaldıracak olay! CHP'li Başkan CHP'li üyenin topuğuna sıktı

İzmir'i ayağa kaldıracak olay! CHP'li Başkan CHP'li üyenin topuğuna sıktı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde büyük bir kriz yaşanıyor. Belediye Başkanı CHP Meclis üyesinin topuğuna sıktı. İşte haberin ayrıntıları;

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanı olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nde sular durulmuyor. İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi’ni karıştıran bir olay yaşandı.

CHP’den Çiğli Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olan Gürsel Öztürk (50), iddiaya göre Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’la önce telefonda, ardından da Bostanlı’daki bir parkta yüz yüze tartıştı.

Yeni Asır’da yer alan habere göre; Gürsel Öztürk, bu tartışmanın ardından ayağından vuruldu. Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Öztürk, polislere verdiği ilk ifadede Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için de ismi geçen Akpınar’la tartıştıklarını anlattı.

Öztürk’ün, Akpınar’la yaşadığı tartışma sonrasında kendisini kimin vurduğunu görmediğini söylediği öğrenildi.

BAŞKAN AKPINAR’A ULAŞILAMADI

Partide şok etkisi yaratan silahla yaralama olayı sonrası harekete geçen polis, gece geç saatlerde ifadesine başvurmak üzere Başkan Akpınar’ı aradı ancak ulaşamadı. Savcılığın talimatı doğrultusunda Başkan Akpınar’ın emniyete davet edilerek ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

Olay önceki akşam saat 23.00 sıralarında Bostanlı 6522 sokak üzerinde bulunan Kardeşler Parkı içindeki Karşıyaka Belediyesi’ne ait müze önünde yaşandı. Öztürk, iddiaya göre Kent Hastanesi’ne 23.10-23.15 sıralarında ayağından yaralı halde geldi. Hemen tedavi altına alınan ve ayağındaki kurşun çıkarılan Öztürk’ün silahla yaralanmadan dolayı geldiği için hastane yetkilileri durumu polise bildirdi. Polis, Çeşme Alaçatı’da kasap dükkanı olan Çiğli CHP Meclis üyesi aday adayı 50 yaşındaki Gürsel Öztürk’ün ön ifadesini aldı.

‘PARTİ İÇİ MESELE’ DEDİ

Yeni Asır’ın ulaştığı ilk ifadesinde Öztürk, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’la önce telefonla tartıştıklarını ve ardından da Bostanlı’daki Kardeşler Parkı’nda bulunan Başkan Akpınar’ın yanına gittiğini ve burada da kendisiyle hararetli bir tartışma yaşadıklarını söyledi. Öztürk, küfürleşmeye varan tartışma sonrası kim olduğunu bilmediği bir kişi tarafından ayağından vurulduğunu ileri sürdü.

Olay anında alkollü olduğu iddia edilen Öztürk, Akpınar’la tartışmasının sebebi ile ilgili ise, “CHP’de aile içi bir tartışmaydı.

Başka bir şey değildi” demekle yetindi. İfade için aranan Başkan Akpınar’a ulaşılamadığı öğrenilirken, Akpınar’ın bilgisine başvurulması için Emniyet’e davet edileceği öğrenildi.

‘TARAFTARI DÖVDÜRDÜ İDDİASI’

İlçede daha önce Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı ile İtalya’nın Umana Reyer Venezia takımları arasında 2017 yılında oynanan FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde yaşanan olaylarda Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın tartıştığı bir kişiyi dövdürdüğü ileri sürülmüştü.

chp.png

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.