Jandarmaya hakaretler yağdırıp, tehdit etmişti! Bakın kim çıktı?

Jandarmaya hakaretler yağdırıp, tehdit etmişti! Bakın kim çıktı?

Dün sosyal medyaya düşen bir görüntüde kimliği bilinmeyen bir kişi 'Vezirköprü MHP İlçe Başkanı amcan' deyip kendisine trafik cezası yazan jandarmalara hakaret ve tehditler yağdırırken görülüyordu.

Bu görüntüdeki kişinin kim olduğu belli oldu. Sinop Boyabat'ta yaşandığı ortaya çıkan görüntülerdeki kişinin amcam dediği Vezirköprü MHP İlçe Başkanı ise açıklama yaptı.

Sosyal medya dün alkollü olduğu anlaşılan bir kişinin kendisini durduran jandarma görevlilerine sarfettiği galiz küfür, hakaret ve tehditlere tanık olmuştu. 

 

 

 

Videoda sürekli küfür ederek jandarma görevlilerini tahkir eden şahsın Abdullah Kaya olduğu ortaya çıktı. 

Videoda bahsettiği ve amcam dediği kişinin ise 2017 yılında MHP'den istifa eden Turan Kaya olduğu anlaşıldı. 

 

screenshot-5-006.jpg

 

Abdullah Kaya'nın ise amcası gibi MHP ile ilgisi olmadığı ve sosyal medya paylaşımlarından anlaşıldığı kadarı ile İYİ Parti'li olduğu görülüyor. 

 

screenshot-1-013.jpg

 

Abdullah Kaya'nın jandarmayı tehdit etmek amacı ile ismini kullandığı Vezirköprü MHP İlçe Başkanı ise 2017 yılından bu yana Turan Kaya değil.

MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Dursun Gülünay, çirkin hadise üzerine sosyal medyadan yazılı bir açıklama yaptı. 

Basına yansıyan üzücü olay nedeniyle açıklama yapma zorunluluğunun doğduğunu belirten Gülünay paylaşımında şunları söyledi:

"Basına yansıyan üzücü olay sebebiyle açıklama yapma zarureti hasıl olmuştur. Görevini icra eden Boyabat Jandarma Trafik ekiplerine edep dışı bir üslupla tepki gösteren ve kendisini Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanının yeğeni olarak tanıtan şahsın, ne partimizle ne de ilçe teşkilatımızla herhangi bir bağlantısı ve ilişiği yoktur. Olamaz da..! Yaptığımız araştırmada şahsın 2017 yılında partimizden istifa eden Turan Kaya'nın ismini zikrettiği anlaşılmaktadır. Adli makamların şahıs hakkında gereğini yerine getireceğinden ve bu konunun takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Görevini icra eden kolluk kuvvetlerimize yapılan bu terbiyesizliği asla tasvip etmiyor ve şiddetle kınıyoruz. Bu ve benzeri olayların tekrarlanmaması temennisi ile görevli personelimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanı Dursun Gülünay"

 

 

screenshot-2-009.jpg

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.