Japonların büyük sırrı ifşa oldu! Bu makarnayı yiyen haftada 4 kilo veriyor

Japonların büyük sırrı ifşa oldu! Bu makarnayı yiyen haftada 4 kilo veriyor

Shirataki makarna, düşük kalorili ve düşük karbonhidratlı bir diyetin parçası olarak kilo vermeye yardımcı olabilir. İşte Shirataki makarna ile kilo verme sürecini nasıl hızlandırabileceğinize dair bazı ipuçları...

Shirataki makarna, Japonya kökenli, düşük kalorili ve düşük karbonhidratlı bir noodle çeşididir. Glucomannan adı verilen bir lif türü olan konjac kökünden (Amorphophallus konjac) yapılmaktadır. Glucomannan, suda çözünen ve sindirim sisteminizde şişerek tokluk hissi sağlayan ve bu sayede haftada 4 kiloya kadar incelmenizi sağlayan bir lif türüdür.

Shirataki makarna, neredeyse kalori ve karbonhidrat içermemesi nedeniyle popüler bir diyet gıdasıdır. 100 gramında sadece 20 kalori vardır. Özellikle keto diyeti ve düşük karbonhidratlı diyetlerde tercih edilir. Diyet yapanlar ve sağlıklı beslenmeye özen gösterenler için iyi bir alternatif sunar.


SOSLARLA SERVİS EDİN


Bu makarnanın jelatinimsi ve şeffaf bir yapısı vardır ve nötr bir tada sahiptir. Bu nedenle, çeşitli soslar ve malzemelerle lezzetlendirilerek tüketilebilir. Özellikle sebzeler, proteinler ve düşük kalorili soslarla birleştirilerek sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak mümkündür.

Shirataki makarna, süpermarketlerin sağlıklı gıda bölümlerinde veya özel sağlık gıda mağazalarında bulunabilir. Ayrıca çeşitli online alışveriş platformlarında da satın alınabilir.

Shirataki makarna ile kilo verme sürecini başlatmak için, bu düşük kalorili ve düşük karbonhidratlı yiyeceği diyetinize ekleyerek, sağlıklı ve dengeli bir yaşam tarzı benimsemeye başlayabilirsiniz.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.